Bandırma Demokrat Platformu Başkanı Adnan Erdan'ın liderliğindeki yaklaşık 100 kişi, İYİ Parti'den toplu bir şekilde istifa ettiklerini açıkladı.

Otomobil giren fare 8 bin TL'lik hasara yol açtı Otomobil giren fare 8 bin TL'lik hasara yol açtı

Geçtiğimiz yıl toplu olarak İYİ Parti'ye üye olan platform üyeleri, Adnan Erdan önderliğindeki bir basın toplantısında istifalarını duyurdu. Bandırma Demokrat Platformu üyeleri, İYİ Parti içindeki beklentilerinin karşılanmaması nedeniyle bu kararı aldıklarını belirtti.

Adnan Erdan, yaptığı basın açıklamasında, "İYİ Parti'nin kuruluşunda, bu partinin fikirlerimize ve hayat felsefemize uygun bir parti olacağına inanmıştık. Ancak maalesef beklediğimiz gelişmeler gerçekleşmedi.

İYİ Parti içinde adını vermek istemediğimiz önemli bir isim ile genel başkan yardımcılarının genel başkan lehine çekişmeleri, bizim partiden beklentilerimizin sona ermesine neden oldu. Bu durumu gördükten sonra İYİ Parti'den istifa etme kararı aldık.

Bizimle birlikte İYİ Parti Bandırma İlçe Teşkilatı'ndan istifa edecek kişilerin sayısı minimumda yüzde 10'a ulaşacaktır, yani 100 kişiyi bulacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA