O kahraman polis memurunun adı Fethi Sekin. İzmir de 5 Ocak 2017 yılında meydana gelen hain terör saldırısında teröristleri fark etti ve son kurşununa kadar mücadele ederken hain terör örgütü tarafından şehit edildi. Bugün o kahraman polis memurunun oğlu olan Burak Tolunay Sekin, 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımı nın hazırlık kampı aday kadrosuna davet edildi. Kahraman babanın yiğit evladına Ay-yıldızlı forma altında başarılar diliyorum, Milli takımda da görmek ümidiyle bahtın da yolun da açık olsun. 

`height=
Eğlenceli Beyaz  Futbol` izlenir
Vakit buldukça, saat 11`de TRT SPOR`da başlayan Serkan Yetkin ve Cem Dizdar`ın Spor Manşet` programını takip ediyorum. Süper Lig maçları sonrası ise akşam kuşağında Beyaz TV`deki Beyaz Futbol`u tek geçerim. Beyaz Tv Spor müdürü Onur Yıldız`ın yönetiminde, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve  Abdülkerim Durmaz`ın yorumlarıyla program akışı, çoğunlukla futbol olsa da futbol dışı gündemde konuşuluyor. Sinan Engin`in doğrucu tespitleri Ahmet Çakar`ın fantastik yorumları  Abdülkerim Durmaz`ın fanatik söylemleri ve Rasim Ozan Kütahyalı`nın enteresan çıkışlarıyla program kendini izletiyor.
Şampiyonluğu Beşiktaş  hak ediyor
Süper Lig in 34. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor u 4-2 mağlup etti. En yakın takipçisi Fenerbahçe`ye 7, Galatasaray`a ise 8 puan fark atan Kartal, yoluna  doludizgin devam ediyor. Bu sene şampiyonluğu kim hat etti derseniz Beşiktaş derim. Oynadığı futbol olsun, geriye düştüğü maçlarda skoru çevirmesi olsun, en önemlisi ise kenar yönetiminde Sergen Yalçın gibi bir efsane var. Karakartal bu sezon şampiyonluğu fazlasıyla hak etti.