Konyaspor Kulübü, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları için sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Ancak bu paylaşımda büyük bir skandal vardı. Türk Bayrağı’nın yıldızı altı köşeli olarak gösterilmişti. Bu hata, kulüp tarafından fark edilip silinse de, gazeteci Recep Çınar tarafından ortaya çıkarıldı.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Ekran görüntüsü 2023-10-30 130221Ekran görüntüsü 2023-10-30 130230

Türk Bayrağı’nın Şekli ve Ölçüleri

Türk Bayrağı’nın şekli ve ölçüleri, 29 Mayıs 1936 tarihinde çıkartılan 2994 sayılı kanunla belirlenmiştir. Buna göre, bayrağın üzerindeki hilal ve yıldız beş köşeli olmalıdır. Altı köşeli yıldız, Türk Bayrağı’nda yer almaz.

Konyaspor Başkanı’ndan Açıklama Bekleniyor

Konyaspor Kulübü’nün bu hatasına tepki gösteren gazeteci Recep Çınar, Konyaspor Başkanı ve yönetiminden bir açıklama beklediğini yazdı. Çınar, “Konyaspor’un kulübünün 100. Yıl kutlamasında kullandığı hilalli ve 6 köşeli yıldızın olduğu bayrak hangi ülkenin bayrağı?” diye sordu. Bu sorunun cevabını merak eden çok sayıda futbolsever de sosyal medyada yorum yaptı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)