Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

MEHMET POYRAZ/İttifakgazetesi.com

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir toplantıda yaptığı konuşmada, ülkesinin hiçbir zaman Rusya ile çatışmaya çalışmadığını, zira Budapeşte'nin her zaman ilişkileri genişletmeyi planladığını belirtti.

Orban, Rus resmi haber ajansı TASS’ta yer alan konuyla ilgili habere göre şu ifadelere yer verdi:

“Macaristan hiçbir zaman Rusya'yla çatışmaya girişmedi. Tam tersi doğrudur. Macaristan her zaman en iyi iletişimi kurma ve genişletme hedefinin peşinde olmuştur.”

Budapeşte’nin Moskova ile iyi ilişkiler sürdürdüğüne dikkat çeken Macaristan Başbakanı Orban, yaptığı hesaba göre, 2009 yılından bu yana Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile 13 defa bir araya gelip görüştüğünü de kaydetti.

İsrail Gazze’de yaptığı hastane katliamını kabul etmedi! ABD ise Pentagon mesajıyla kabul etti! İsrail Gazze’de yaptığı hastane katliamını kabul etmedi! ABD ise Pentagon mesajıyla kabul etti!

Kaynak: (MEHMET POYRAZ)