Kadını kanlar içinde buldular

Olay, dün akşam saatlerinde Tevfikiye Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süredir yalnız yaşayan 85 yaşındaki Ulviye Eskici’den haber alamayan komşuları, kadının evine gitti. Kapıyı açan olmayınca içeri giren komşular, Eskici’yi yerde kanlar içinde buldu. Kadının boğazının kesildiği ve darbedildiği görüldü. Komşular, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Eskici’nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayı duyan kadının yakınları ve mahalle sakinleri, evin önünde gözyaşı döktü. Bazıları da sinir krizi geçirdi.

Manisada Evinde Oldurulen Kadinin Katil Zanlilari Komsu Cift Cikti 3472 Dhaphoto2

Komşu çift suçunu itiraf etti

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Eskici’nin komşularının ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmada, aynı apartmanda oturan T.K. (33) ve eşi M.K.'nın cinayetin zanlıları olduğu belirlendi. Gözaltına alınan çift, emniyetteki sorgularında suçlarını kabul etti. Çift, tefeciye olan borçları nedeniyle Eskici’den para istediklerini, ancak kadının bunu reddettiğini anlattı. Bunun üzerine çift, maskeli bir şekilde Eskici’nin evine girerek, kadını darbedip boğazını kestiklerini itiraf etti.

Kadın toprağa verildi

İki çocuk annesi Ulviye Eskici, bugün Kırkağaç Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye, kadının yakınları, dostları ve mahalle sakinleri katıldı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA