MASTERCHEF’TE 1. OLAN ESRA’YA ACUN’DAN HEDİYE!

Esra Tokelli’ye ödül olarak son model elektrikli otomobil hediye edildi. Ayrıca sponsorluklarda gelir elde edecek ve Acun Medya tarafından işi de desteklenecek.

Masterchef Final 7Ocak2024 2

“BUGÜN DOSTLUK KAZANACAK”

Final gecesi oylar açılmadan önce Tahsin şunları söylemişti: “Stresli bir turdu. Güzel puanlar bekliyorum. İkimiz için de hayırlısı olsun. Bugün dostluk kazanacak.” dedi. Esra ise “Puan farkına takılmayan bir insanım. Puan kapatılabiliyor. Tahsin’e de kendime de başarılar diliyorum. Artık son bir tabağımız kaldı” demişti.

Masterchef Final 7Ocak2024

Acun Esra 01

Survivor All Star'da gerilim yaşandı: Acun Ilıcalı müdahale etti! Dokunulmazlığı kim kazandı? Foto Galeri: Survivor All Star'da gerilim yaşandı: Acun Ilıcalı müdahale etti! Dokunulmazlığı kim kazandı?

ŞAMPİYON ESRA OLDU

Şampiyon olan Esra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İnanılmaz bir duygu. Mücadeleci bir yolculuktu bu. Biz elemelerden geçerek asil kadroya girdik. Sonrasında yedekler, finalistler. Mücadelemi asla bırakmadım. Buradan tekrar Barbaros’a Serhat’a çok teşekkür ediyorum. Hiçbir şekilde desteklerini benden esirgemediler. Ama onların bana desteği çok fazla. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Ömrümün sonuna kadar hep hayatımda olacaklar. Bu kupa benim gibi evinin mutfağından çıkıp gelen, kendine inanan tüm kadınlar için. İnanılmaz acayip bir duygu şu an.”

İkinci olan Tahsin ise: “Bir kadın şampiyon buraya her zaman yakışır. Cani gönülden Esra ablayı çok tebrik ediyorum” dedi.

Esra Masterchef 2024 Samiyonu

MASTERCHEF ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE OLDU?

MasterChef şampiyonu son model elektrikli bir otomobil kazandı. Esra’nın hediyelerinin sadece bunlarla sınırlı kalmayacağı sponsorlardan gelir alacağı ve işinin genişletilmesi konusunda destek verileceği yönünde.

Masterchef Esra 1

ESRA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU!

Meğer Esra Tokelli’nin ne çok seveni varmış! MasterChef All Star’da aylar süren mücadelenin sonuna gelindi. Toplamda 13 kez potaya giren Esra şampiyon oldu!

Hiçbir profesyonel eğitim almadan kendi çabasıyla birinciliği kazanan Esra'ya sosyal medyadan yorum yağdı!

İşte o yorumlardan bazıları:

“Esra kraliçe çirkef tahsini eleyip şampiyon oldu anlık bizz#MasterChefAllStar”

Masterchef Esra Yorum 10

“serhat’ın ağladı ağlayacak şekilde olması, barbarosun yüzündeki tebessüm… esranın ömrümün sonuna kadar hayatımda olacaklar demesi. EVİMİZ MC 2020 #MasterChefAllStar”

Masterchef Esra Yorum 9

Masterchef Esra Yorum 4

Masterchef Esra Yorum 11

Masterchef Esra Yorum 8

Masterchef Esra Yorum 7

Masterchef Esra Yorum 6

Masterchef Esra Yorum 5

Masterchef Esra Yorum 3

Masterchef Esra Yorum 2

Masterchef Esra Yorum 1

Masterchef Esra 1

Kaynak: HABER MERKEZİ