MasterChef'in 27 Kasım'daki bölümünde heyecan yine doruktaydı. Kaptanlık yarışının yapıldığı gecede mavi ve kırmızı takımlar yeniden kuruldu. Gecenin sonunda kaptanların avantajı elde etmek için kör tadım düellosu eğlenceli anlara sahne oldu. 

Mavi takım kaptanlığı yarışını Hasan kazandı

Haftanın mavi ve kırmızı takımını belirleyen kaptanlık oyununda, yarışmacılar şeflerin istediği "Şekerpare" tatlısını en başarılı şekilde yapmak için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdiler.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

hasan-2

Mehmet şef, Daniol Şef ve Somer Şef'in tadımları sonrası finale Hasan ve Tahsin kaldı. Gecenin kazanan ismi ise şeflerin kararıyla Hasan oldu

Hasan kırmızı takım kaptanlığı için Barbaros'u seçti

Mavi takım kaptanlığını kazanan Hasan, 'Daha önce söz vermiştim. Mavi takım kaptanlığını kazandığım taktirde rakip olarak hep daha önceki  dönemde 2. olmuş isimlerden birisini seçeceğim' dediğini belirtip, kendi sezonunda 2. olan Barborus'u kırmızı takım kaptanı olarak belirledi.

kaptanlar

Mavi Takım:

Hasan (Kaptan)
Tahsin
Sergen
Tolga
Dilara
Batuhan

Kırmızı Takım:

Barbaros (Kaptan)
Eren
Kıvanç
Cemre
Esra

düello

Kaptanlık düellosu için kör tadım yarışı

Ardından, kaptanlar Hasan ve Barbaros arasında kaptanlık düellosu gerçekleşti. İki kaptan da "kör tadım" yaparak avantajı kapmaya çalıştılar.. Düello sonucunda kazanan Barbaros oldu. Bu sonuçla birlikte kırmızı takım, ertesi günün menüsünü önceden görme avantajını elde etti.

Kaynak: MEHMET BEYTÜL