Şemsiye hırsızı önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı Şemsiye hırsızı önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde, Antalya yönüne giden bir yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 9 kişi yaşamını yitirdi, 28 kişi de yaralandı.

Mersin'deki otobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı-İzle Mersin'deki otobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı-İzle

Otobüs şoförü de ölenler arasında

Kaza, Antalya’dan Mersin’e giden Dikmenler Mardin Seyahat firmasına ait 47 NA 767 plakalı otobüsün, Aydıncık ilçesi Sarıyer tüneller çıkışında kontrolden çıkması sonucu meydana geldi. Otobüsün bariyerlere çarpmasıyla devrilen araçta bulunan 9 kişi, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölenler arasında otobüs şoförü Hüseyin T.'nin de olduğu öğrenildi.

Yaralılar hastanelere sevk edildi

Kazada yaralanan 28 kişi ise, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince Aydıncık, Anamur ve Silifke’deki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Vali Pehlivan olay yeri hakkında bilgi aldı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kaza haberini alır almaz olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Pehlivan, kazanın nedeninin araştırıldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı da aksadı. İtfaiye ve karayolları ekipleri, kaza yerinde temizlik çalışması yaptı. Ölenlerin cenazeleri ise, savcılık incelemesinin ardından hastane morglarına gönderildi.

Kaynak: İHA