Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

Mersin Evketsümer Mahallesi'nde bulunan bir telefon satış dükkânının önüne park edilen bir otomobilin üzerine damdan düşen keçi görenleri şaşkına çevirdi.

Otomobilin hasar aldı keçi yoluna devam etti!

Olay, kapalı pazar olarak bilinen sokakta hareket halindeki bir otomobilin üzerine keçinin düşmesiyle gerçekleşti. İki katlı bir evin damından atlayan keçi, aracın arka kısmına çarparak camının kırılmasına neden oldu. Ters dönen keçi, kısa bir süre sonra kendini toparlayarak yola devam etti. Yaşanan bu ilginç anlar ise olay yerinde bulunan iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şaşkın bakışlar arasında sıradışı olay!

Olaya tanık olan çevredekiler, keçinin otomobilin üzerine düşmesi karşısında şaşkın bakışlarla durumu izledi. Otomobil sürücüsü ve çevredeki insanlar, keçinin ani atlayışıyla birlikte yaşanan bu tuhaf olay karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Otomobil sürücüsü şoka girdi!

Murat Can Pater isimli şahıs, iş yerinden çıkıp otomobiliyle hareket ettiğinde, evin damında bulunan keçi aniden atlayarak aracın üzerine düştü. Olayın etkisiyle şoka giren Pater, yaşadığı olayı anlamakta zorlandığını belirtti.

Pater, "Arabadan patlama gibi ses geldi. Şoka girdim, ne olduğunu anlayamadım. Caddedeki pazarcıların güneşliğinin düştüğünü sandım. Arabadan indiğimde yaşadığım şokun etkisiyle telefonla görüşmeye devam ettim. O sırada gördüm ki arabanın üzerine keçi düşmüş." şeklinde konuştu.

Olayda kimse zarar görmediği için şanslı olduklarını ifade eden Pater, keçiyi adak için satın alan vatandaşın aracındaki zararı karşıladığını söyledi.

İşletme sahibi Yusuf Bakırhan ise olayı şu şekilde anlattı: "Müşterimizle görüştükten sonra arabasına binip yola çıktı. Ben de o sırada dükkana gelen diğer müşterimizle ilgileniyordum. Bir anda ses geldi. Keçi gördüm ama olayın ne olduğunu anlayamadım. 5 ay önce dükkanımızın üstündeki komşumuzun evi yanmıştı. Çocuklarına ve eşine bir şey olmadığı için adak adamış, aldığı keçiyi dama bırakmıştı. Olay günü yemekten sonra keçiyi kesmeyi planlıyordu ancak keçi ipini çözüp aşağı atlamış."

Yaşanan bu olay, çevredeki insanları şaşkına çevirirken, güvenlik kamerası görüntüleri ise sosyal medyada hızla paylaşılarak ilgi gördü.

Kaynak: (AA/İHA)