Yapay zeka asistanı gerçek zamanlı bilgi sunuyor

Ntv'nin haberine göre; Meta’nın akıllı gözlüklerindeki yapay zeka asistanı, Microsoft’un yapay zekası Bing’in desteğiyle gerçek zamanlı bilgi sunuyor. Bu sayede, kullanıcılar gördükleri nesneler, yerler veya kişiler hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Ayrıca, yapay zeka asistanı, kullanıcıların sesli komutlarına da yanıt verebiliyor.

Bilim insanları Alzheimer'ı erken tespit edebilen yapay zeka geliştirdi Bilim insanları Alzheimer'ı erken tespit edebilen yapay zeka geliştirdi

akıllıı

Mark Zuckerberg örnek videolar paylaştı

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, yeni özelliğin nasıl çalıştığını gösteren birkaç video paylaştı. Videolarda, Zuckerberg, elindeki bir gömleği akıllı gözlüklere gösteriyor ve yapay zeka asistanı, bu gömlekle uyumlu bir pantolon öneriyor. Ayrıca, Zuckerberg, bir meyve görüntüsünü akıllı gözlüklere gösteriyor ve yapay zeka asistanı, bu meyvenin adını ve besin değerini söylüyor.

Meta’nın akıllı gözlüklerine eklenen yeni özellik, şu anda beta kullanıcıları tarafından test ediliyor. Şirket, yeni özelliği gelecek yıl herkes için kullanıma sunmayı planlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ