Metin Akpınar ile 62 yıllık bir evliliği bulunan Göksel Özdoğdu'nun dışında, başka bir kadınla ilişkisinden doğduğu iddia edilen Duygu Nebioğlu, bir yıl önce Antalya Akseki'de babalık davası açtı. Geçtiğimiz hafta bu dava sonuçlandı ve DNA raporu, Metin Akpınar'ın Duygu Nebioğlu'nun biyolojik babası olduğunu kesinleştirdi. Türkiye, bu olayı konuşurken Duygu Nebioğlu'nun ikizi olan Sevgi Nebioğlu'nun da ayrı bir dava açtığını ve bu davanın hala sonuçlanmadığını öğrendi. Hikaye, 35 yıl önce Metin Akpınar'ın İstanbul'da tanıştığı ve ikiz çocuk doğuran bir kadınla olan ilişkisiyle başladı.

Kadın, bakımını üstlenemediği bu ikizleri Antalya'daki bir köye terk etti. Daha sonra, devlet tarafından koruma altına alındılar. Antalya'nın Akseki ilçesinde yaşayan öğretmen Özdener Nebioğlu ve eşi Emine Nebioğlu, çocuk sahibi olamadıkları için 1994 yılında bir evlat edinme sürecine başvurdular.

Kendilerine verilecek olan evlatlık çocuğunun aslında Duygu'nun ikizi olduğunu öğrenen Özdener çifti, iki kardeşi bir arada evlat edinme kararı aldı. Duygu ve Sevgi, bu dönemde biyolojik anneleriyle de görüştüler. İkizler, 21 yaşlarına geldiklerinde babalarının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. İddialara göre, Duygu, Metin Akpınar'ın bir gösterisine hayranlık duyarak saç teli elde etti ve DNA testi yaptırdı.

Duygu Nebioğlu, yaptırdığı DNA testi sonucunda Metin Akpınar'ın babası olduğunu öğrenmesinin ardından, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağrına basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım" dedi ve Metin Akpınar'ın tüm bu süreçte kendisinden haberdar olduğunu, ancak kabullenmediğini ima etti.

Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen 35 yaşındaki kızı Duygu Nebioğlu'nun açıklamalarının ardından, ikizi Sevgi Katkıcı da sessizliğini bozdu. Sevgi Katkıcı, yaşadığı süreci paylaştığı bir Youtube programında Fatih Atik'e anlattı ve stüdyoda gözyaşlarına boğuldu. Yıllardır kardeşiyle birlikte mücadele ettiğini ve anne babasına sitem eden Katkıcı, "Annelik, anne karnında başlar. Annemizin bizi terk ettiğini duyunca çok üzülmüştüm. Bir anne, bunu nasıl yapar?" dedi.

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

Sevgi Katkıcı, duygusal anlamda zorlu bir sürecin içinde olduklarını paylaştı. Kendisiyle ilgili annesi tarafından gizli tutulan gerçeklerin, anneliğin çok daha genç yaşlardan itibaren başladığını anlamasına neden olduğunu ifade etti. Katkıcı, annesiyle yaşadığı bir konuşmayı paylaşarak, "İki aylıkken bizi bırakmış. Anne olduğumda anladım. Bana 'Ben senin annenim' dedi. 'Hayır sen benim annem değilsin' cevabını verdim. Metin Bey'e de sordum, 'Bizi bildiğiniz halde neden bıraktınız?' dedim. Metin Bey inkar etse de bir süre biyolojik annemizle görüştü" şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, ailenin içindeki duygusal karmaşayı daha da derinleştiriyor gibi görünüyor.

65364c5ee4bfdc01882062d4

Sevgi Katkıcı, durumu daha fazla açıklığa kavuşturarak, "Tek gecelik değildi. İkizim Duygu bu konuda çok çaba sarf etti. Anneye ve Metin Bey'e ulaştı. Duygu anneye ulaştığında tek gecelik olmadığını daha önce de görüştüklerini dile getirmiş. Ben de Duygu'nun anlattığı kadarını biliyorum. Ben biyolojik annem ile 1 kere görüştüm. 'Bizi neden bıraktın diye sordum? Cevap veremedi" şeklinde detaylar paylaştı.

Aynı zamanda, biyolojik annesine olan hayal kırıklığını ifade eden Katkıcı, "Ben anneme daha çok kızıyorum. Anne olamamış. Annemiz olmayı becerememiş" dedi ve durum karşısında duyduğu öfkeyi dile getirdi. Ayrıca, annelerinin ikizleri sokağa terk etmesini terk etme olarak tanımlayarak bu eylemi eleştirdi ve kardeşini tebrik etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ