Olay, Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Bulvarı'nda gerçekleşti. 41 AJN 146 plakalı minibüsün sürücüsünün ismi belirlenemediği belirtiliyor. Minibüs, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaca ve bir reklam panosuna çarptı. Bu şiddetli çarpmanın etkisiyle minibüs devrildi.

IMG_0420

Kazada, ismi E.E. olan bir yolcu, sürücü ve henüz kimliği belirlenemeyen bir diğer yolcu yaralandı. Çevredeki vatandaşlar, yaralılara yardım etmek için hemen harekete geçti. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, minibüste sıkışan yaralıları kurtardı.

IMG_0422

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan 3 yaralı, Kocaeli Şehir Hastanesi ve özel bir hastaneye sevk edildi.

IMG_0423

Devrilen minibüs, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kazanın etkisiyle reklam panosunda hasar meydana geldiği belirtildi. Ayrıca, E.E.'nin sağlık durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: (İHA)