Paylaşılamayan bir köy evi, aynı soyadını taşıyan iki aile arasında kanlı bir miras kavgasının fitilini ateşledi. Kavgada, amca olan Y.A., 28 yaşındaki yeğeni ve kardeşine silahla saldırdı.

Atilla Adar Olayda Hayatını Kaybetti, Babası Yaralı

Olayın yaşandığı gece, Koru Köyü halkını dehşete düşüren anlar yaşandı. H.A. ile kardeşi Y.A. arasındaki miras anlaşmazlığı, uzun süredir devam ediyordu. Bu kez tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Y.A.'nın öfkesi sonucu, tüfekle ateş açıldı. 28 yaşındaki Atilla Adar olay yerinde hayatını kaybederken, babası da aynı saldırıda yaralandı.

IMG_0540

Olay Yerine Jandarma ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Kavgada kullanılan silah sesleri köylülerin dikkatini çekti. Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, Atilla Adar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi ve yaralı babasını hastaneye kaldırdı.

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

IMG_0539

Zanlı Y.A. Teslim Oldu, Atilal Adar'ın Cenazesi Otopsi İçin Muğla Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı

Silahla yeğenini öldüren ve abisini yaralayan zanlı Y.A. olay yerinden kaçmadı, jandarmaya teslim oldu. Atilla Adar'ın cenazesi, olay yeri inceleme çalışmalarının ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

IMG_0542

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Cumhuriyet Savcılığı, bu üzücü olayla ilgili incelemelerine başladı ve soruşturma süreci başlatıldı.

Kaynak: (İHA)