1978 yılında vizyona giren Neşeli Günler filmi, Türk sinemasının klasikleri arasında yer alıyor.

Neseli Günler-1

Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların rol aldığı film, bir turşu suyu yüzünden boşanan bir çiftin ve çocuklarının komik ve duygusal maceralarını anlatıyor.

Neseli Günler

Filmin en küçük üyesi olan Tuncay ise, Münir Özkul’un oğlu rolündeydi.

Neseli Günler Tuncay

Tuncay’ı canlandıran Necati Aslan, o dönemde 12 yaşındaydı.

Neseli Günler Tuncay1

Aslan, filmin en unutulmaz sahnelerinden birinde Münir Özkul’a “siz benim babamsınız” diyerek izleyenleri ağlamıştı.

Neseli Günler Tuncay 3

İşte Neşeli Günler'in Tuncay'ının son hali

Neseli Günler Tuncay-2

Neşeli Günler’in Tuncay’ı Necati Aslan, filmden sonra da Yeşilçam’da oyunculuk yapmaya devam etti. Mirasyediler, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Dokunmayın Şabanıma, Deli Kadir gibi filmlerde rol alan Aslan, 1980’li yıllarda sinema sektöründe kriz yaşanınca ekran önünden uzaklaştı.

Neseli Günler Tuncay-3

Ancak Aslan, sinemadan tamamen kopmadı. Aslan, yönetmenlik, senaristlik ve yapımcılık yapmaya başladı. 1966 yılında Malatya’da doğan Aslan, bugüne kadar 30 senaryo yazdı, film müzikleri hazırladı ve birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde yönetmen koltuğuna oturdu.

Neseli Günler Tuncay4

Necati Aslan’ın son hali herkesi şaşırttı

Neşeli Günler’in Tuncay’ı Necati Aslan, son olarak 2019 yılında yönetmenliğini yaptığı “Bir Aşk İki Hayat” filmiyle gündeme gelmişti. Aslan, bu filmde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Altan Düzyatan gibi isimlerle çalışmıştı. Aslan, filmin galasında da boy göstermişti.

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

Neseli Günler Tuncay3

Aslan’ın son halini görenler ise onu tanımakta güçlük çekmişti. 

Kaynak: HABER MERKEZİ