Ünlü oyuncu ve yönetmen/yapımcı Yılmaz Erdoğan’ın özel görüntülerinin ifşa olmasının ardından yeğenlerinin annesi olan ünlü sanatçı Gülben Ergen tepki gösterdi.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Ünlülerin hayatına yakınlığı ile tanınan yazar İzzet Çapa'nın, Yılmaz Erdoğan'ın dava açacağı iddialarıyla ile ilgili olarak paylaşımı Gülben Ergen'i öfkelendirdi.

İzzet Çapa'nın "İyi de Yılmaz. Bütün görüntülerde objektife gülümsüyorsun. Halinden gayet memnun görünüyorsun. Yani bunlar gizli çekim falan değil. Ha paylaşılmasına kızdın onu anladım ama. Vermeyecektin o zaman o pozları be usta," şeklindeki sosyal medya paylaşımına Gülben Ergen, "Gülümsemesi, mutlu olması özelse, onayı, bilgisi, rızası alınmadan milyonlarla paylaşılması etik mi sence" diyerek tepki gösterdi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Manken Cansu Taşkın, kendisinden 26 yaş büyük Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını duyurmuştu. Bu açıklama sonrası ikilinin sevgili olmadığı, Yılmaz Erdoğan'ın 31 yaşındaki Taşkın'ı Köyceğiz'deki evinde iki günlüğüne misafir ettiği ileri sürüldü.

Bunan öfkelenen Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la olan samimi görüntülerini yayınlamıştı. Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, sosyal medyada çiftin yakınlaştıkları anlara ait videoyu, "Aşkı tanımlayamam ama videosunu gösteririm." paylaşımlarını yapmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ