Arabada yaşamak zorunda kaldı

Swank, annesi Judy’nin babası Stephen ile ayrılmasının ardından Los Angeles’a taşındıklarını söyledi. Ancak finansal sorunlar nedeniyle bir süre arabada yaşamak zorunda kaldıklarını belirtti. Swank, “Los Angeles’ta ilk olarak annemle birlikte sakin mahallelerde onun Oldsmobile Cutlass Supreme’inde yaşıyorduk” dedi. Oyuncu, arabada uyumadıkları zamanlarda ise arkadaşının evinde şişme yatakta uyuduklarını ifade etti.

M Nwm It Y K Uuv4H Wg B Cpj L A

Zorbalığa uğradı

Swank, küçük yaşlardan beri fakirlikle mücadele ettiğini ve zaman zaman arkadaşlarının zorbalığına maruz kaldığını da dile getirdi. Oscar’lı oyuncu, “Karavan parkında yaşamanın beni dışlanmış biri haline getirdiğini fark etmemiştim” diye konuştu. Swank, oyunculuk tutkusunu hiçbir zaman kaybetmediğini ve annesinin de kendisine destek olduğunu vurguladı.

2Bifxuio I0U Ojd A U H Cmlw

İkiz bebek sahibi oldu

Hilary Swank, 2018 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Philip Schneider ile mutlu bir beraberliği olduğunu söyledi. Swank, 48 yaşında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını ve Nisan 2023’te ikizlerini kucağına aldığını açıkladı. Swank, “Hayatımın en güzel anıydı. Onları gördüğümde kalbim duracak gibi oldu” dedi.

Tu Wn Anv O W0 G H Gs M1 L01 Nt A

İki kez Oscar kazandı

Hilary Swank, 1999 yılında Ağlamaz (Boy’s Dont Cry) filmiyle, 2004’te ise Milyonluk Bebek’teki rolleriyle iki kez Oscar kazandı. Swank, bu başarıların kendisine özgüven verdiğini ancak hayatını değiştirmediğini söyledi. Swank, “Oscar’lar benim için çok değerli ama beni tanımlamıyor. Ben hala aynı Hilary’yim” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ