Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri Elif Polat'la izleyicinin gönlünde taht kuran Namal, uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Ancak, eşinin beklenmedik kaybının ardından kameralardan uzak bir hayat süren başarılı oyuncu, on yılın ardından tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Uzun bir süredir kameralardan uzak kalan Özgü Namal, sessiz bir hayat sürerken yeni bir projede yer alarak setlere geri döndü. 2020'de eşini kaybettikten sonra Köyceğiz'de sakin bir yaşamı tercih eden ve en son 2014'te "Merhamet" dizisinde rol alan Namal, Kızıl Goncalar isimli yapım ile ekranlara geri dönme kararı aldı.

640xauto-25

Bu yeni projede Meryem karakterine hayat veren Namal'ın, rol gereği tesettüre girmesi dikkatleri üzerine çekti.

FOX TV'de yakında başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu. Dizide Özcan Deniz ile başrolleri paylaşan Namal'ın yanı sıra, Cüneyt rolünde Mert Yazıcıoğlu'nun da tarikat sahneleriyle göz önüne çıktığı görüldü.

640xauto (3)-1

Özgü Namal'ın Meryem karakteriyle tarikatın içindeki yaşamı canlandırdığı bu yapım, seyircileri meraklandırdı. Özellikle karakterlerin inanç ve düşünce farklılıklarının "evlat" kavramı etrafında birleştirici gücünü ele aldığı senaryo, dikkat çekici bir hikaye sunmayı vaat ediyor.

640xauto (1)-7

Dizide, Özgü Namal ve Özcan Deniz'e ek olarak Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birçok isim eşlik ediyor. "Kızıl Goncalar", seküler bir Atatürkçü ile muhafazakâr bir tarikat üyesi olan karakterlerin kaderlerinin kesişmesini ve evlat bağının birleştirici gücünü ele alarak izleyicilere farklı bir perspektif sunacak.

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu

640xauto (2)-3

Kaynak: HABER MERKEZİ