Eskişehir'de anneleriyle beraber Porsuk Çayı'nın kenarında otururken suya düşen iki kardeşten biri boğularak hayatını kaybetti. Diğeri ise çevredekilerin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto5

Eskişehir'de yaşayan anne Belma A., çocukları Kübra A. ve Muhammet A. ile birlikte Porsuk Çayı'nın kenarında otururken, henüz bilinemeyen bir nedenler Kübra ve Muhammed kardeşler suya düştü.

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto1

Çevredekiler Çay'a girip Muhammed'i sudan çıkardı. İhbar üzerine gelen ambulansla Muhammed Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto3

Diğer kardeş Kübra ise suda kayboldu. İhbaer üzerine olay yerine gelen AFAD dalgıçları, yarım saat süren arama çalışmalarının sonucunda suda kaybolan Kübra'nın cansız bedenine ulaştılar. 

eskisehirde-porsuk-cayina-dusen-iki-kardesten-1i-oldu-1i-kurtarildi_4362_dhaphoto6

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kübra'nın cansız bedeni otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: (DHA)