Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Süper Lig'deki 2023-24 sezonunu ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Ntvspor'un haberine göre; Dilmen, ligde ilk 2 sıra ile 3. ve 4. sıra arasındaki puan farkına vurgu yaparak, "Öyle bir lig yaşıyoruz ki üçüncünün matematiksel olarak şansı yok. Dördüncünün devre arasından beri şansı yok. 39 puan fark var. Böyle bir şey olur mu yani!" şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen, ligin üçe ayrıldığını belirterek, "3'e ayrılmış bir lig var. 2 takım var. 3 ile 7 arasına sıkışmış takımlar var. Gerisine Allah selamet versin." dedi.

Ünlü yorumcu, "Bir daha böyle bir sezonun yaşanmayacağını" ifade ederek, "Not alsınlar. Bir daha böyle bir lig gelmeyecek. Bu kadar puan, bu kadar fark olan bir lig olmayacak." şeklinde konuştu.

Dilmen, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a oranla daha fazla efor sarf ettiğini belirterek, "Fenerbahçe canını veriyor, Galatasaray önde. Galatasaray maçları dakikalara bölüyor, yine önde." şeklinde konuştu.

Dilmen, Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisine kadar sadece Konyaspor deplasmanında zorlanacağını belirterek, "Fenerbahçe, Sivas deplasmanında rahat kazanır. Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanından başka zorlanacağı maç görmüyorum Galatasaray derbisine kadar." şeklinde konuştu.

Son olarak şampiyonluk yarışında düğümün derbide çözüleceğini bildiren Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci hamlesi Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci hamlesi

"Beraberliğin yettiği takım yüzde 66 şampiyon olacak. 3 skorun 2'sinin yaradığı takım yüzde 66 şampiyon olacak."

Kaynak: HABER MERKEZİ