42 bin dolar çalan kadın yakalandı ama bırakıldı

Batman’da park halindeki bir araçtan 1 milyon 180 bin TL değerinde 42 bin dolar çalan kadın, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Ancak kadın, sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Çalınan para, annesi ameliyat olacak olan Furkan Mirpaşa’ya aitti. Mirpaşa, annesinin ameliyat olamadığını ve mağdur olduklarını söyledi.

AW063312_02

Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

Kadının serveti ve sahte polis kimliği ortaya çıktı

Hırsız kadının sahte polis kimliği kullandığı ve çok sayıda gayrimenkule sahip olduğu belirlendi. Mirpaşa, avukatları aracılığıyla yaptığı araştırmada, kadının İstanbul, İzmir, Diyarbakır, Batman ve Marmara Adası’nda evler, villalar ve arsalarının olduğunu öğrendi. Ayrıca kadının banka hesaplarında da yüklü miktarda para bulunduğunu ifade etti.

AW063312_04

Hırsız ve ailesi mağdur aileyi tehdit ediyor

Mirpaşa, hırsız kadın ve ailesinin kendilerini telefonla arayarak ölümle tehdit ettiğini söyledi. Mirpaşa, “Haber yapmayacaksınız, sizi öldürürüz, evinize ve arabanıza gireriz” gibi sözlerle korkutulduklarını anlattı. Mirpaşa, hırsız kadın ve ailesinin bir çete olduğunu düşündüğünü ve adaletten yardım beklediğini dile getirdi.

Kaynak: (İHA)