31 Mart 2024 yerel seçimleri gerçekleşti ve sonuçları tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci ve yazar Kemal Öztürk X’teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçmenin son bir hafta karar verdiğini savunarak takipçilerinden de yorum istedi.

İşte Öztürk’ün o paylaşımı:

“Bu seçimde sanki bir öfke patlaması yaşadı seçmen. Fakat ne olduysa son bir haftada oldu. Saha araştırması yapanlar da aynı şeyi söylüyor. Ancak son bir haftada seçmeni böylesine radikalleştiren, kızdıran şey ne olabilir, onu bulamadık. Fikri olan yazsın.”

Çocuk yapana 75 bin dolar ödeyecekler: Üstelik sınırlamada yok! Çocuk yapana 75 bin dolar ödeyecekler: Üstelik sınırlamada yok!

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Seçmen son bir haftada mı karar verdi? Seçmen son bir haftada mı karar verdi?

Reyting sonuçları açıklandı! Hangi yapım zirveye yerleşti ve seçim sonuçları hangi TV’de daha çok izlendi? Reyting sonuçları açıklandı! Hangi yapım zirveye yerleşti ve seçim sonuçları hangi TV’de daha çok izlendi?

Fenomenlerin el konulan mal varlığı ne kadar? İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı! Fenomenlerin el konulan mal varlığı ne kadar? İçişleri Bakanı Yerlikaya açıkladı!

Emeklilerin en mutlu olduğu 20 ülke açıklandı! O ülkeye şaşıracaksınız! Emeklilerin en mutlu olduğu 20 ülke açıklandı! O ülkeye şaşıracaksınız!

Gezi olayları sonrası Türkiye'yi terk eden ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora yeni işiyle şaşırttı! Gezi olayları sonrası Türkiye'yi terk eden ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora yeni işiyle şaşırttı!

Muhabir: MEHMET POYRAZ