Dünyanın gözü önünde bir başarı öyküsü yaşayanlardan biri olan Cristiano Ronaldo’nun nişanlısı Georgina Rodriguez, sıradan hatta çok da varlıklı olmayan bir aileden gelmesine rağmen, bir süredir belki de hayal bile etmediği bir hayat yaşıyor.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Ekran görüntüsü 2023-10-27 153832

Aşk ona her şeyi verdi

Lüks malikanelerde yaşıyor, özel jetlerle seyahat ediyor, herkesin satın alamayacağı kıyafetleri giyip takıları takıyor.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 153841

Bütün bunları ona sağlayan da aşkı. Ünlü bir sporcunun gönlünü çaldı. Ama o da bunun altında kalmadı. Ona hayal ettiği çocukları verdi… Sadık bir sevgili oldu… Üstelik bu arada kendisi de çalışarak kendi servetini oluşturdu.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 153924

Ronaldo’nun maçını izlerken giydikleriyle şaşırttı

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun nişanlısı, ispanyol model Georgina Rodriguez, sevgilisine destek için yaptıklarıyla gündem oldu.

29 yaşındaki Rodriguez, son olarak Ronaldo’nun sahaya çıktığı maçta yaptıklarıyla daha doğrusu giyimi kuşamıyla ilgi odağı oldu.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 153901

Rodriguez, önceki gün Ronaldo’nun top koşturduğu Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımının maçını desteklemek için stadyumdaydı. Yanında Ronaldo’nun en büyük oğlu ile maçı izleyebilecek yaşa gelmiş çocukları da vardı.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 151943

Güzel model, o gün de her zaman olduğu gibi dikkat çekecek bir tarzda giyindi. Kot pantolon ve uzun çizmeler giyen Georgina Rodriguez, üzerine de arkasında nişanlısı Ronaldo’nun adının yazılı olduğu bir tişört tercih etti. Rodriguez görünümünü kot pantolonuna uygun renkte mavi bir çantayla tamamladı.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 151952

Giydiklerinin fiyatını duyunca şoke olacaksınız

Böyle anlatınca sıradan bir tişört ve kot pantolon çok da ilgi çekici görünmüyor. Ama Georgina Rodriguez’in üzerindekilerin fiyatı toplandığında küçük bir servet ortaya çıkıyor.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 151933

Ki bu zaten Georgina Rodriguez’in sık sık attığı bir adım. Yani ilk bakışta dikkat çekmeyen ama ortalamanın üzerinde bir fiyatla satılan marka ürünler kullanıyor.

Gelin Rodriguez’in maç izlemeye gittiğinde giydiklerinin fiyatına bir bakalım.

Güzel modelin yüksek topuklu siyah çizmeleri ünlü bir markaya ait ve bin 45 sterlin değerinde. Giydiği kot pantolon diğer parçalara göre daha mütevazı, fiyatı 100 sterlin.

Beline taktığı yine ünlü bir markaya ait kemerin fiyatı ise 330 sterlin. Gelelim Georgina Rodriguez’in üzerindeki en pahalı parçaya: Elindeki mavi renkli çanta.

Ünlü bir moda firmasının; kısa süre önce hayata veda eden şarkıcı Jane Birkin’in bir dönem taşıdığı sepetlerden esinlenerek hazırladığı ve onun adını taşıyan bu mavi çantanın fiyatı 115 bin sterlin.

Ailesiyle birlikte maç keyfi yaptı

O gün saçlarını genellikle yaptığı gibi toplayan Georgina Rodriguez, iki örgü şeklinde arkasında bıraktı. Ünlü model maç öncesinde yeşil sahaya çıkarak çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya sayfasında paylaştı.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 151952

Georgina Rodriguez’e büyük sükse yaptığı o maçta Ronaldo ile kurduğu geniş ailesinden çocuklar da eşlik etti.

Külkedisi masalının gerçek kahramanı

Aslında büyük olasılıkla bu konuyla ilgilenenler biliyordur ama Georgina Rodriguez’in öyküsünü bir kez daha hatırlayalım.

Biraz önce de değindiğimiz gibi Rodriguez, sıradan bir İspanyol ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Tezgahtarlık yaptığı lüks mağazada çalışırken de dünyanın en gözde ve en çok kazanan futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo ile tanıştı.

Ekran görüntüsü 2023-10-27 153933

Onun öyküsü, modern çağların Külkedisi masallarından biri olarak nitelendiriliyor. Bugün sürdürdüğü lüks hayatın yanından bile geçmeyen bir ailenin kızı olarak başlayan hayatını şimdi kelimenin tam anlamıyla lüks içinde sürdürüyor.

Küçük bir kasabada başlayan hayat öyküsü, bugün milyonlarla oynayan bir sevgiliye, gösterişli malikanelerde yaşamaya ve bu aşk sayesinde kazandığı şöhret ile geçmişte hayal bile edemeyeceği bir servete uzandı. O genç kadın hala 20’li yaşlarında ve şimdi pırıltılı hayatıyla gündeme geliyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)