Paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı yerinde durmuyor. Şeyma Subaşı İstanbul'a geldikten kısa süre sonra soluğu Bahreyn'de aldı.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

seyma-subasi1

Adana’da damak tadı 'koyun kulağı'na döndü! Adana’da damak tadı 'koyun kulağı'na döndü!

Motor sporlarının en büyük organizasyonu Formula 1 için harekete geçen Subaşı soluğu Bahreyn'de aldı. Şeyma Subaşı yarışlar sonrası veliaht prensin partisine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon ve hayat pahalılığı başımızı ağrıtan en önemli husustur Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon ve hayat pahalılığı başımızı ağrıtan en önemli husustur

Seyma Subasi 022222

Savaşın bittiğini 30 yıl sonra kabullenerek teslim olan askerin hikayesi duygulandırdı! Savaşın bittiğini 30 yıl sonra kabullenerek teslim olan askerin hikayesi duygulandırdı!

YASAK OLDUĞU İÇİN TUVALETTE ÇEKİM YAPTI!

Derin göğüs dekolteli tarzıyla dikkat çeken Subaşı gecede görüntü almak yasak olduğu için tuvalette takipçilerine şov yaptı. Başını örtüp dans eden Şeyma Subaşı yine sosyal medyada gündem oldu.

Rambo filmi ve yapmak istediği manipülasyonu okuduğunuzda şok olacaksınız! Rambo filmi ve yapmak istediği manipülasyonu okuduğunuzda şok olacaksınız!

Seyma Subasi 0111

Ünlü mankenden ajansa dava: "Hey corç versene borç" klibi delil oldu Ünlü mankenden ajansa dava: "Hey corç versene borç" klibi delil oldu

Halk TV'de yer alan habere göre, Suudi Arabistan 2016 yılında "Vizyon 2030" projesiyle kabuk değiştirmeye hazırlandığına yönelik bazı girişimlerle gündeme gelmişti. Veliaht Prens Salman o dönem fenomenleri ülkesinde ağırlamıştı. O dönem Şeyma Subaşı da bu etkinlikte yer alarak gündemi meşgul etmişti.

YAPAY ZEKA TÜRKİYE'NİN ŞEHİRLERİNİ BÖYLE ÇİZDİ: HAYRETLER İÇERİSİNDE KALACAKSINIZ! PEKİ BUNU NASIL YAPTI? YAPAY ZEKA TÜRKİYE'NİN ŞEHİRLERİNİ BÖYLE ÇİZDİ: HAYRETLER İÇERİSİNDE KALACAKSINIZ! PEKİ BUNU NASIL YAPTI?

Galatasaray Derbi 1 Kapak

Enflasyon Ve Hayat Pahaliligi Erdogan Kapak

Kaynak: HABER MERKEZİ