Bizi cin çarptı diyerek sağlık merkezinden yardım istediler: Hoca gelip dua etti! Bakın sonra ne oldu? Bizi cin çarptı diyerek sağlık merkezinden yardım istediler: Hoca gelip dua etti! Bakın sonra ne oldu?

S 24C9Af4Ad8732072Bad0C3D0040F3C984E045Cc7

Dolar füze gibi nasıl fırlayacak? Dolar füze gibi nasıl fırlayacak?

İş İnsanının Şaşkınlığı

64 yaşındaki iş insanı Jilted Ti, evlat edindiği 24 yaşındaki Phara Maha ile politikacı eşini yatakta basınca büyük bir şok yaşadı. Olay anını telefonuyla kaydeden Ti, yaşananları anlamaya çalıştı.

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

S 08710F322E8A3C68249B92Dcf45C145C68D5195E

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Açıklamalar ve İddialar

Prapaporn Choeiwadkoh, “Aramızda bir cinsel ilişki yaşanmadı. Hiçbir şey olmadı, videoda göründüğü gibi değil. Bazı sorunları vardı, bu yüzden sadece birlikte konuşuyorduk ve sonra duş alacaktık” diyerek olayı açıklamaya çalıştı. İş insanı Ti ise, “Eşim her zaman çok dindardı. Son zamanlarda genç keşişlerle daha fazla vakit geçirdiğini fark ettim. Bu çocuğun karımı kandırdığını düşünüyorum” şeklinde eşinin iyi niyetinin suistimal edildiğini belirtti. Ti, “Geçen yıl bana onun için üzüldüğünü söyledi ve biz de onu kendi oğlumuz olarak evlat edinmeye karar verdik” diyerek sözlerini tamamladı.

Dertlere deva sadırlara şifa erguvan şerbeti! Osmanlı Mutfağı uzmanı ünlü şef bakın nasıl tarif ediyor? Dertlere deva sadırlara şifa erguvan şerbeti! Osmanlı Mutfağı uzmanı ünlü şef bakın nasıl tarif ediyor?

Kaynak: HABER MERKEZİ