Sonunda yaz bitti ve yerini sonbahara bıraktı. Sıcak havaların yerini daha serin ve romantik bir hava aldı. Sonbahar dolabınız için birçok seçeneğiniz var ama bazı parçalar var ki onlar olmadan sonbahar dolabınız eksik kalır!

Sonbahar dolabınızı tamamlayacak önemli parçaları sizin için seçtik. İşte sonbahar dolabınızda mutlaka bulunması gereken parçalar…

Trençkot

Sonbahar dolabının klasik parçalarından biri de trençkotlar. Bu parçaların modası hiç geçmiyor. Dolabınızda en az bir tane trençkot bulundurmalısınız.

Kot ceket

Sonbahar denince akla gelen bir diğer parça ise kot ceketler. Spor-şık tarzın en güzel örneklerinden olan kot ceketler, bu sezon da çok moda.

deri-ceket-kombini-1-683x1024

Deri ceket

Sonbahar dolabının olmazsa olmazlarından biri de deri ceketler. Her türlü kombininize uyum sağlayabilecek deri ceketler, sonbahar dolabının temel taşlarından biri.

yagmurluk

Yağmurluk

Sonbahar yağmurları başladı. Renkli ve şık yağmurluklarla yağmura hazır olun.

Jean

Havalar soğuduğunda jeanler en çok tercih ettiğimiz parçalardan biri oluyor. Bu sezonun en trend modelleri arasında geniş paça olarak da bilinen wide leg modeller yer alıyor. Ayrıca culotte modelleri de çok seviliyor!

Kazak

Sonbahar dolabının en sevilen parçalarından biri de kazaklar. Kazak mevsimi geldi çattı!

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Hırka

Bir diğer favorimiz ise hırkalar! Her türlü kombininize uygun hırkalar, rahat-şık tarz yaratmak için birebir. En güzel hırka modellerine bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Gömlek

Gömlekler her mevsim giyebileceğimiz parçalardan biri. Sonbaharda da gömlekleri çok seviyoruz. Özellikle beyaz boyfriend gömlekler bu sezon çok trend.

Maxi elbise

Maxi elbise

Yaz bitse de elbiselerden vazgeçmiyoruz. Maxi elbiseler, botlarla ve ceketlerle harika görünüyor.

Şal

Sonbahar aksesuarlarının başında şallar geliyor. Birbirinden farklı renk ve modeldeki şallar, kombinlerinize canlılık ve zenginlik katıyor. Özellikle kot ceketlerle çok yakışıyor.

çizme

Yağmur çizmeleri ve botları

Sonbahar dolabının önemli parçalarından biri de yağmur çizmeleri ve botları! Sonbaharda yağmur çizmeleri ve botları, spor-şık tarz yaratmak için en iyi seçim.

Siyah bot

Kilit parçalardan bahsederken siyah botlardan bahsetmemek olmaz. Sonbahar ve kış aylarının kurtarıcısı olan siyah botlar, her kadının dolabında olması gereken parçalardan biri.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Zümrüt Çalış