Ünlü fenomenler Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin tutuklanması sonrası başka sosyal medya ünlülerine de operasyon yapılmıştı. Lüks yaşamları ve sosyal medya paylaşımlarıyla şöhreti yakalayan Bahar ve Nihal Candan kardeşler, geçtiğimiz yılın Kasım ayında gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Posta Gazetesi'nin konuyla ilgili haberine göre, Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı.

Yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'ın "anoreksiya nervozaya" yakalandığı ileri sürüldü. Nihal Candan'ın 37 kiloya kadar düştüğü ve psikolojisinin de bozuk olduğu bildirildi.

Sosyal medya fenomeni iki kardeşin avukatı Kasım Ergün, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk.”

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan ile baba Hakan Candan da kızlarının acilen tedavi edilmesi gerektiğini belirterek "Nihal'in sağlığından endişe ediyoruz" dedi.

FENOMEN KARDEŞLER NEYLE SUÇLANIYOR?

Dolandırıcılık ve kara para aklamayla suçlanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin, hayali “Veysel amir” oyunu ile piyasa değerinin altında araç satmayı vaat ettikleri, paraları topladıktan sonra ise “İhalede sorun çıktı, ertelendi.” gibi gerekçelerle ne araçları ne de ücreti teslim ettikleri iddia ediliyor.

Emniyet güçlerinin yaptığı araştırmaya göre bu yöntemle 13 mağdur kişi yaklaşık 10 milyon lira dolandırıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ