Kıran kırana yarışın ekranlara geldiği dün gece dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı eleme potasına gitti. Bu haftanın eleme adayları Hakan ve Mustafa Kemal olarak belirlenmişti. Hürriyet’in derlediği bilgilere göre, heyecan dolu gecede Sercan ve Mustafa Kemal arasındaki tartışma ise gerilimi bir kez daha tırmandırdı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 3. karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Hilmi Cem 1 oy, Atakan 4 oy, Bozok 6 oy, Yunus Emre 1 oy, Özgür 1 oy aldı.

Survivor Gerilim 19 Subat 2024 1

Böylece bu haftanın eleme adayları Hakan, Mustafa Kemal ve Bozok olarak belirlendi. Eleme potasında eşleşmeler yapıldıktan sonra yarışmacılar düelloda adada kalma mücadelesi verecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 3. ve son dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Oyun öncesi kazanan takımın ayrıca köfte ekmek ödülünü de elde edeceği açıklandı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununun final etabında Furkan-Bozok eşleşmesi kazananı belirledi. Furkan'ın aldığı son sayı ile dokunulmazlıkta avantajı mavi takım 8-3 kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun son etabında Yağmur-Furkan, Sema-Sercan eşleşmesi nefes kesti. Atışlarda Fukan'ın sayısı ile dokunulmazlık oyununu mavi takım 12-9 kazandı. Böylece mavi takım 1-0 dokunulmazlık oyununu elde etti.

ACİL DURUM KONSEYİNDE CEZA YAĞDI

Bu arada Mustafa Kemal'in Sercan'la oyun sırasında tansiyon yükseldi. İki yarışmacı arasında Sercan Seda'yı ayırmaya çalışırken fiziksel temasın yaşandığı görüldü.

Survivor Gerilim 19 Subat 2024

19 Şubat gecesi dokunulmazlık oyunu öncesi Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Akıllar diskalifiye ihtimali gelirken, Acun Ilıcalı yaptırımları açıkladı.

Ilıcalı, akan'a 2 ödül, Bozok'a 2 ödül, Ogeday ve Seda'ya da fiziksel etkilerinden ötürü 2 ödül ceza verildiğini bildirdi. Öte yandan Mustafa Kemal de 2 ödülden yararlanamama cezası aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ