Suudi Arabistan ilginç bir şekilde, tarihinde ilk defa güzellik yarışmasına kadın vatandaşını yolladı. Ülkede daha çok at ve deve güzellik yarışmaları yapılıyordu.

Suudi Arabistan tarihinde ilk defa kadın güzellik yarışmasına katıldı! Suudi Arabistan tarihinde ilk defa kadın güzellik yarışmasına katıldı!

Suudi Arabistan tarihinde ilk kez bir kadın Miss Asia 2024'e katıldı.

Suudi Arabistan Guzeli 1

Ünlü oyuncu Burak Özçivit Moskova’yı salladı: 540 dolara bilet alan hayranlarıyla buluşması olay oldu! Ünlü oyuncu Burak Özçivit Moskova’yı salladı: 540 dolara bilet alan hayranlarıyla buluşması olay oldu!

Güzellik yarışmasında her ne kadar birinci olamasa da Rumi Al-Qahtani isimli genç kadın Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede dikkat çekmeyi başardı.

Suudi Arabistan Guzeli 8

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Eski halinden eser kalmad! Russell Crowe 5 yıl sonra ilk kez sakallarını kesti: Yoksa yeni bir proje için mi? Eski halinden eser kalmad! Russell Crowe 5 yıl sonra ilk kez sakallarını kesti: Yoksa yeni bir proje için mi?

Paçlarını podyumda savurarak yürümesi dikkat çeken Suud güzelinin, bu davranışı kimi çevrelerce ‘özgürlük’ vurgusu yaptı şeklinde yorumlandı.

Suudi Arabistan Guzeli 4

Bir zamanların ünlü çocuk yıldızı “Lahana” adını verdiği küçük kulübesinde hayata yeniden başlangıç yaptı! Bir zamanların ünlü çocuk yıldızı “Lahana” adını verdiği küçük kulübesinde hayata yeniden başlangıç yaptı!

TÜRKİYE’YE OLUMLU MESAJLAR YOLLADI

Suudi Arabistan güzeline sosyal medyadan daha çok Türk takipçilerinden tebrik mesajı yağdığı dikkat çekti.

Suudi Arabistan Guzeli 3

İşte Avrupa'nın en iyi plajları: Türkiye'den 2 plaj da o listede yer aldı! İşte Avrupa'nın en iyi plajları: Türkiye'den 2 plaj da o listede yer aldı!

Türklerden gelen mesajlara Suudi Arabistanlı güzel kayıtsız kalmadı ve Türkiye ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk içerikli mesajları Instagram hesabının hikayelerinde paylaştı.

Suudi Arabistan Guzeli 6

İlber Ortaylı'nın izlenmesini tavsiye ettiği 10 film: Herkesin mutlaka izlemesi gerekiyor! İlber Ortaylı'nın izlenmesini tavsiye ettiği 10 film: Herkesin mutlaka izlemesi gerekiyor!

Suudi Arabistanlı güzel Rumi Al-Qahtani yaptığı paylaşımda, hem Türk halkından hem de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten övgüyle bahseden görsele yer vermesi dikkat çekti.

Suudi Arabistan Guzeli 5

Suudiler futbolculara para saçıyor: Suudi Arabistan’a transfer olan dünya yıldızları! Suudiler futbolculara para saçıyor: Suudi Arabistan’a transfer olan dünya yıldızları!

Suudi Arabistanlı güzeli yaptığı paylaşımda "Sizi seviyorum Türkiye'deki dostlarım" ifadelerine yer verdi.

Suudi Arabistan Guzeli 9

Genç kadının daha çok gündeme kalacağına şüphe yok.

Suudi Arabistan Guzeli 10

Muhabir: NURAY GÖKÇE