İddiaya göre, plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir tır, fren sisteminin boşalması sonucu kontrolden çıktı. Önce önündeki minibüse çarpıp savurduktan sonra yol asfalt çalışması yapan karayolları ekibinin arasına dalarak devrildi ve alev aldı.

Müdahale ve Sonuçlar

Kaza sonrası çevre sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Polis, jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkan yangın kontrol altına alındı.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Sağlık ekipleri ilk değerlendirmede 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 11 yaralı ise olay yerindeki müdahalenin ardından Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi. Ölenlerin kimlik tespitleri için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Fren sistemi arızalanan tırın neden kontrolsüz bir şekilde seyrettiği ve bu dehşetin yaşanmasına yol açtığı detaylı şekilde araştırılıyor.

Kaynak: (İHA)