Olayın Ortaya Çıkışı

Eskisehir.net'in haberine göre, aynı fakültede okuyan bir öğrenci, sabah saatlerinde yemekhanenin üst katında intihar eden genci fark ederek sağlık personeli ve polise haber verdi.

Tanıklık ve İfadesi

İntihar eden R.A.'yı bulan öğrenci, karakoldaki ifadesinde şunları belirtti: "Halen Anadolu Üniversitesi’nde öğrenciyim. Bugün 15/10/2023 günü saat 09.20 sıralarında Anadolu Üniversitesi Eczacılık kapısından girdim ve iletişim kapısına doğru yürüyordum. Burada bulunan iki katlı asma katı olan yemekhanenin ikinci katından bir şahsın asılı vaziyette hareketsiz olarak sallandığını gördüm. Ben ilk önce ne olduğunu anlamadığım için şahsa iyice yaklaştım ve insan olduğunu anlayınca yaklaşarak nefes alıp almadığını gözlemledim." şeklinde oldu.

Öğrencinin ifadesine göre, intihar eden öğrencinin gözleri kaymış ve nefes alamıyor durumdaymış. Endişelenen öğrenci panik haliyle etrafta biri var mı diye bağırmış ancak sesini duyan kimse olmamış.

ifadede "112’yi arayarak ambulans talep ettim. Daha sonra polis ve ambulans ekibi geldi ve ifade vermek için polis merkezine yönlendirildim. Ben intihar eden şahsı tanımıyorum. Olay ile ilgili bildiklerim ve gördüklerim bundan ibarettir." açıklamaları da yapıldı.

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Borçlarla İlgili Açıklama

'Üniversiteli Dayanışma Ağı' isimli X (Twitter) kullanıcısı, ifade tutanağını yayınlayarak, intihar eden gencin yakınlarının 'borcu vardı' açıklaması yaptığını belirtti.

yemekhane

Kaynak: (HABER MERKEZİ)