1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Şahane Hayatım dizisinde Mesut rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Onur Tuna’nın hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu yeteneğini kimseye duyurmadan saklamış…

Hilal Altınbilek ile başrolü paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde Mesut karakterini canlandıran Onur Tuna, oyunculuğunun yanında yakışıklılığı ile de dikkat çekiyor. Büyük bir hayran kitlesi olan yakışıklı oyuncunun sır gibi sakladığı yeteneği ortaya çıktı.

Özel hayatını gizli tutmayı seçen ünlü oyuncunun yıllarca kimseyle paylaşmadığı yeteneği gün yüzüne çıktı, hayranları şaşkına döndü.

İşte Onur Tuna’nın herkesten sakladığı o sır…

Nota ve ses eğitimi alan Onur Tuna, 14 yaşından beri müzikle uğraşıyor. Gitar ve piyano çalan, besteler yapan yakışıklı oyuncunun kendi müzik stüdyosu bile var.

Sözü ve müziği kendisine ait olan dört şarkılık ilk EP albümü Uzay Misali 22 Haziran 2018’de piyasaya çıktı. İlk albümündeki “Korkmadım” ve “Ben Özlerim” şarkıları, Yasak Elma dizisinde de kullanıldı. Ayrıca kendi sözü ve bestesi olan single’ı “Yangın Yeri” de 22 Kasım 2019’da tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ