25 Yıllık Kariyerinde Zirvede

Üstündağ, komedi ve dram rollerindeki başarısıyla tanınan bir oyuncu. “Tür önemli değil, oyun oynayayım yeter,” diyen Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam’da gösterdiği performansla seyircinin gönlünde taht kurdu. Aynı zamanda, Ali İlhan’ın yönetmenliğini yaptığı Emanet adlı yeni sinema filminde de rol alıyor.

Oyunculuktan Babalığa

Üstündağ, 10 yaşındaki oğlu Kaan ile ilgili samimi açıklamalarda bulunarak, iyi bir oyuncu olmanın yanı sıra iyi bir baba olduğunu da gösteriyor.

0X0 1710051053869

‘Muro’ Karakteriyle Hafızalarda

Kurtlar Vadisi dizisindeki ‘Muro’ karakteriyle tanınan Üstündağ, her yeni projesinde kendini geliştirerek dikkat çekiyor. Ben Bu Cihana Sığmazam’da Behçet rolüyle ve Emanet filmiyle gündemde kalmayı başarıyor.

Oktay Kaynarca ile Yeni Başlangıçlar

Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine katılma sürecini anlatırken, sosyal medyada diziye katılacağına dair haberlerin ardından Oktay Kaynarca’nın kendisini arayarak teklifte bulunduğunu belirtti.

0X0 1710051032248

Behçet Karakteri Üzerine

Behçet karakterinin, ailesini koruma altına alma sorumluluğu nedeniyle kendi hayatından vazgeçen bir adam olduğunu ifade eden Üstündağ, karakterin amacının kardeşinin öcünü almak ve saygın bir konuma gelmek olduğunu söyledi.

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

Seyirciden Tam Not

Üstündağ, seyircinin kendisine gösterdiği ilgi ve beğeninin samimiyetinden kaynaklandığını düşünüyor. Her rolünde insani yönleri ön plana çıkarmaya çalıştığını belirtiyor.

Emanet Filmi Gösterimde

Emanet filmi hakkında konuşan Üstündağ, seyircinin takdirine sunulan filmin başarılı bir iş olduğunu söyleyerek, kendi performansından memnun olduğunu ifade ediyor.

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ Sabah gazetesi yazarlarından İlker Gezici ile gerçekleştirdiği röportajda çizgi filmlerde yapılan propaganda hakkında isyanda bulundu

ÇİZGİ FİLMDE BİLE LGBT PROPAGANDASI YAPILIYOR
- Halen Muro diyenler var sizin için. Sonrasında onlarca iş yapmış olmanıza rağmen. Rahatsız ediyor mu bu sizi?
- Hayır. Kemal Sunal neler oynadı İnek Şaban dediler. Erkan (Can) abi Temel olarak tanındı. Olgun abi (Şimşek) için güçlü diyorlardı. Seyirci sizi ilk neyle tanıdıysa onu unutmuyor. Bu kötü bir şey değil. 15-16 yaşındaki çocuklar geliyor, Muro'yu seyrettik diyor. 10 yaşındaki oğlumun sınıf arkadaşları 'Başkan' diye sesleniyorlar bana. O anlamda başka nesli de yakaladığımız için şikâyetçi değilim bu durumdan.
- Oğlunuz Kaan ne diyor bu duruma?
- Bazen O da 'Başkan' hoş geldin diyor bana. Oyunculuk mesleğine alıştı ama dışarıda bize gösterilen ilgiden biraz rahatsız olabiliyor. Bir yemek yiyeceğiz mesela, biri fotoğraf çektirmek için geliyor. Kırmıyorsun sonra ardı arkası kesilmiyor. Çocuk da bundan bunalabiliyor normal olarak. O yüzden bildiğimiz yerlere gidiyoruz.
- Oyunculuğa merakı var mı?
- Hayır, basketbol oynuyor. Serbest dalış yapıyor. Mutlu olacağı işi yapsın. Ailem bana çok destek verdi sağ olsunlar. Bugünlere kadar geldik. O da istediği şeyi yapsın da yarın bir gün senin yüzünden bunu yapıyoruz demesin.
- Sosyal medya kullanımına dikkat ediyor musunuz? Endişeleniyor musunuz?
- Bir ebeveyn olarak tabi ki endişeleniyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum. Mesela Kaan'a bir dönem dijital platform izlettirmedim. Çizgi filmde bile LGBT propagandası yapılıyor. O yüzden fotoğrafını bile paylaşmıyorum.
- Yeniden baba olma isteğiniz var mı?
- Var tabi olmaz mı? Allah nasip ederse neden olasın.

Kaynak: HABER MERKEZİ