ABD'li ünlü oyuncu Cole Brings Plenty, geçtiğimiz hafta kayıp olmuş, bulunması için geniş bir arama çalışmasına girişilmişti.

Mo Brings Plenty, oğlu Cole Brings Plenty'nin kayıp olduğunu polise bildirmiş, diğer yandan da sosyal medya hesabından takipçilerine oğlunun kayıp olduğunu duyurmuştu.

Başörtü takıp camide kadınların arasında namaz kılan tacizci her yerde aranıyor Başörtü takıp camide kadınların arasında namaz kılan tacizci her yerde aranıyor

Cole Brings Plenty

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

27 yaşındaki ünlü oyuncu, Cuma günü Kansas'ta ormanlık bir alanda cansız olarak bulunmasının ardından Mo Brings Plenty, sosyal medya paylaşımında oğlunun öldüğünü, şu ifadelerle doğruladı:

“Oğlum Cole'un bulunduğunu ve artık aramızda olmadığını onaylamaktan büyük üzüntü duyuyorum. Cole için gönderdiğiniz dualar ve olumlu düşünceler için herkese en içten şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Oğlumu ararken, arama alanlarımızı genişletmek için gereken kaynakları sağlayan yanımızda yürümeye gelen herkese ayrıca teşekkür ederiz. Bu hafta kaç kişinin Cole'un kalbindeki iyiliği bildiğini ve onu sevdiğini öğrendim. Bu inanılmaz zor zamanlarda, acımızı işlerken ve nasıl ilerleyeceğimizi çözerken mahremiyet istiyoruz. Lütfen sizi takdir ettiğimizi ve anlayışınızı takdir ettiğimizi bilin.”

Dünyanın 2. büyük hava gücü aslında milyarlarca dolar değerinde bir uçak mezarlığı! Dünyanın 2. büyük hava gücü aslında milyarlarca dolar değerinde bir uçak mezarlığı!

Kaynak: HABER MERKEZİ