Model ve oyuncu Cara Delevingne'in Los Angeles'taki evi 15 Mart Cuma günü çıkan yangında kül oldu.

Los Angeles itfaiye sözcüsü Nicholas Prange, bir itfaiyecinin durumu belirtilmeyen yaralanmalarla iyi durumda bir hastaneye kaldırıldığını ve o sırada içeride bulunan bir ev bakıcısının hafif yaralanmalardan dolayı tedavi altına alındığını söyledi.

Cara Delevingne 22

Prange, itfaiyecilerin iki katlı evin arka tarafında şiddetli bir yangınla karşılaştığını, bunun bir odayı tahrip ettiğini ve tavan arasına sıçradığını söyledi. İtfaiye ekipleri herkesin evden çıktığından emin olduktan sonra savunma pozisyonu aldı ve çatı çöktü. Alevleri söndürmek iki saatten fazla sürdü.

Delevingne, TMZ'nin Studio City semtindeki şafaktan önce alevler içinde kalan evin kendisine ait olduğunu bildirmesinin ardından, evinin yanmasına dair birkaç Instagram hikayesi paylaştı.

Cara Delevingne 11

Saatler sonra Delevingne, itfaiye araçlarıyla dolu bir sokağın ışıklarının yanıp söndüğünü gösteren bir video paylaştı. Başka bir Instagram hikayesinde , "Tüm itfaiyecilere ve yardıma gelen insanlara tüm kalbimle teşekkür ederim" yazıyordu.

Üçüncü bir Instagram hikayesinde ise iki kedinin fotoğrafı yer alıyordu ve şu başlık yer alıyordu:

"Bugün kalbim kırık, hayatın göz açıp kapayıncaya kadar değişebileceğine inanamıyorum, sahip olduklarına değer ver."

Cara Delevingne Yangin Kediler

31 yaşındaki Londra doğumlu Delevingne, 2010'ların başında manken olarak tanındı ve daha sonra oyunculuğa başladı; 2016 DC Comics filmi Suicide Squad'da ve yönetmen Luc Besson'un 2017 yapımı Valerian and the City of a Thousand Planets filminde rol aldı.

Ayrıca 2022'de Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez'le birlikte Hulu dizisi Only Murders in the Building'de ve 2023'te FX'in American Horror Story dizisinde rol aldı.

Bu arada The Guardian'ın konuyla ilgili haberine göre, ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne'in yangın sırasında Londra'da bir Kabare yapımında rol alacağı İngiltere'de olduğu öğrenildi.

Muhabir: MEHMET POYRAZ