Kariyeri ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Ural, bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Ural, anneannesi ve annesiyle yıllar önce verdiği bir pozu paylaştı. Hakan Ural'ın annesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hakan Ural Sibel Can 01

Bahar dizisinin Evren’i Buğra Gülsoy’un oğlu Cem ilgi odağı oldu! Altın saçlı Cem bakın kime benziyor! Bahar dizisinin Evren’i Buğra Gülsoy’un oğlu Cem ilgi odağı oldu! Altın saçlı Cem bakın kime benziyor!

Sibel Can ile yaptığı evlilikten Melisa Ural ve Engincan Ural adlarında iki evladı olan Hakan Ural, 2005'te Ezgi Can Ural ile nikah masasına oturdu.

Hakan Ural 012

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler dumura uğradı! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler dumura uğradı!

Bu evlilikten de "üç numara" dediği Gisela'yı kucağına alan ünlü sunucu ve oyuncu Ural, hem kariyeri hem özel hayatıyla sık sık adından söz ettirdi.

sibel can (2)

Nejat İşler “Oje sürmüşlüğüm var” dedi sosyal medya yıkıldı! Ünlü oyuncuyu bakın ne hale getirdiler? Nejat İşler “Oje sürmüşlüğüm var” dedi sosyal medya yıkıldı! Ünlü oyuncuyu bakın ne hale getirdiler?

Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Ural, son olarak anneannesi ve annesiyle yıllar önce verdiği bir pozu paylaştı.

Hakan Ural Annesi 01

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı son haliyle şaşırttı: Kim der 78 yaşında! Bunu neye borçlu acaba? Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı son haliyle şaşırttı: Kim der 78 yaşında! Bunu neye borçlu acaba?

Paylaşımına "Valide & anneanne... Mekanları cennet olsun" notunu ekleyen Hakan Ural'ın yayınladığı fotoğrafı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hakan Ural Annesi 02

Hakan Ural ve annesi Ceyhan Cem.

Hakan Ural'ın annesi Yeşilçam yıldızı çıktı:

Ceyhan Cem Cemile Filmi

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Ceyhan Cem, Cemile filminde Cüneyt Arkın ile birlikte kamera karşısına geçmişti.

Seda Sayan’ın müstakbel gelinine bakın! Ateş Kuşları’nın Gülayşe’si İlayda Alişan yeni imajını paylaştı Seda Sayan’ın müstakbel gelinine bakın! Ateş Kuşları’nın Gülayşe’si İlayda Alişan yeni imajını paylaştı

Kaynak: HABER MERKEZİ