Ahlatcı Çorum FK’nın Altay’ı 3-1 yendiği maçtaki anlatımı ile önce Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın’ın ardından da büyük bir taraftar kitlesinin tepkisinden nasibini alan TRT Spor’un ünlü maç spikerlerinden Erdoğan Arıkan’ın Çorum’a gelmek istediği öğrenildi.

Dolar füze gibi nasıl fırlayacak? Dolar füze gibi nasıl fırlayacak?

Çorum Hakimiyet’in haberine göre, Erdoğan Arıkan’ın, Çorum’dan bir siyasetçiyi aradığı ve Çorum’a gelerek hem kulüp başkanı Oğuzhan Yalçın’la tanışmak, hem de Ahlatcı Çorum FK’nın bir maçını izlemek istediğini söylediği bildirildi.

Siyasetçinin de Oğuzhan Yalçın’ı arayıp durumu anlattığı, Yalçın’ın ise “buyursun gelsin” dediği öğrenildi.

ERDOĞAN ARIKAN KİMDİR?

TRT Spor’da yaklaşık 25 yıldır görev yapan Erdoğan Arıkan, 1963 Sakarya doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü mezunudur.
3 yıl Diyarbakır Radyosunda spiker olarak görev yaptıktan sonra, halen devam eden TRT spor spikerlik görevine başlamıştır. Başarılı spikerlik kariyeri ile birlikte iyi iletişimiyle de izleyecilerin büyük beğenisini kazanmıştır.


İstanbul’da 4 yıl boyunca özel bir şirkette çalışmış ve sonrasında TRT’ye başvurmuştur. Kariyerine ilk adım attığı 1989 yılında, katıldığı sınavda gösterdiği üstün yeteneğinin ardından TRT bünyesinde spikerlik, sunuculuk, diksiyon, topluluk önünde konuşma, hitabet, yaşam koçluğu eğitimleri almıştır.
İsmini, duyurduğu program “Stadyum” ile başta futbolseverler olmak üzere tüm Türkiye’nin beğenisi kazanan ünlü spiker; katıldığı uluslararası birçok önemli organizasyonda da hem kişisel hem de ulusal temsilleri layıkıyla yerine getirmiştir.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

6 Dünya Kupası, 4 Avrupa Futbol Şampiyonası, 3 Olimpiyat Oyunlarının yanı sıra , tenis ve atletizm alanındaki dünya şampiyonaları, Akdeniz Oyunları ve 1993 yılından bugüne çeşitli ülkelerde gerçekleşen Avrupa Kupası maçlarında görev alan Arıkan, spikerlik ve sunuculuk alanındaki tüm bu çalışmalarının yanında programcılık sektöründe de değerli yapımlara imza atmıştır. “Süper Bir Gol”, “Futbol Her Şeye Değer”, “Spor Artı”, “Teknik Analiz”, “Yüz Yüze Futbol” ve “Spor Stüdyosu” adlı programların yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen Erdoğan Arıkan; yine bu alanda önemli pek çok ödülün de sahibi olmuştur.

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!


Stadyum programı ile çıktığı yolda; 2006 ve 2008 yılları Hürriyet Gazetesi Altın Kelebek Ödülü’nü kazanan Erdoğan Arıkan, yine 2006 yılında Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin ödülüne “En İyi Program” kategorisinde sahip olmuştur.

Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler: İşte onlarca Adanalı ünlüler! Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler: İşte onlarca Adanalı ünlüler!

Kaynak: HABER MERKEZİ