Polis araştırmasına göre, 27 yaşındaki Kamonnan Thiamphanit, Londra Bayswater'daki bıçaklamanın ardından hayatını kaybetti. Olayla ilgili komşuları, Pazar günü iki 'yüksek perdeden çığlık' duyduklarını söyledi.

İngiliz gazetelerinden The Sun’un haberine göre, Kamonnan'ın bir arkadaşı Pazar günü saat 19.05 ve 21.34'te endişeyle polisi aramasına rağmen olay mahalline polisler gelmemiş.

İngiliz güvenlik teşkilatı Scotland Yard, arkadaşlarının Angela olarak tanıdığı Kamonnan'ın çok sayıda bıçak darbesiyle ölü bulunduğunu belirtti.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Polis, Hong Kong-Tayland çifte vatandaşı olan genç kadının öldüğü sırada Hyde Park'ın kenarındaki Georgian'daki mülkte yaşadığını söyledi.

10 Nisan Çarşamba günü yapılan otopside ölüm nedeninin keskin kuvvet travması olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili şimdilik herhangi bir gözaltı olmadığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yaşlı bir komşu şunları söyledi: "Pazar akşamı o yönden gelen çok çok tiz çığlıklar duydum. Bir dizi çığlık. İki tanesini hatırlıyorum; sese karşı çok hassasım. Çok sıra dışıydılar. Çığlıklardan başka ses yoktu, ardından sessizlik oldu. Odamdaydım ve 'Bu çok tuhaf' diye düşündüm. Sonra evimin diğer tarafından bir ses geldiğini hatırlıyorum."

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

70 ton ürünü satamayınca bedava dağıttı! 70 ton ürünü satamayınca bedava dağıttı!

Bölge sakinleri, Bayswater adresinin eskiden Etiyopya büyükelçiliğine ait olduğunu söyledi.

Soruşturmayı yöneten Dedektif Başmüfettiş Adam Clifton şunları söyledi:

“Ekibim, Kamonnan'ın öldürülmesine yol açan olayların parçalarını bir araya getirmek için yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Biz olay yerinde çalışmalarımızı sürdürürken gösterdiği sabırdan dolayı bölge sakinlerine teşekkür ediyorum. Ne kadar önemsiz olduğunu düşünürseniz düşünün, bize yardımcı olabilecek bilgiye sahip olan herkesin öne çıkıp bizimle konuşmasını rica ediyorum. Kamonnan'ın ailesi ve arkadaşları bu cinayet nedeniyle perişan oldu ve sorumluların hesap vermesini sağlamalıyız.”

Muhabir: MEHMET POYRAZ