1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Makam Aracında Dikkat Çeken Açıklamalar

31 Mart seçimlerinde CHP’den yönetimi devralan AK Parti’nin ilk icraatlarından biri olan bu hamle, ilçede dikkatleri üzerine çekti. İkinci el sitesinde yer alan ilanda, “Hastasına doktordan temiz makam aracı” başlığı altında aracın durumu detaylı bir şekilde anlatıldı. Açıklamada, “Ön takım bakım istiyor, çünkü Gelibolu’nun yolları bozuk. Camlar filmli, eski başkan vatandaşla göz göze gelmeyi sevmezdi. Nakit ihtiyacından acil satılık, belediyenin çok borcu var” ifadelerine yer verildi.

S 7D42C922A41221Cfa8Edfbf95A26Efc026761Bbf

Satışta İlginç Detaylar

Aracın satış ilanında belirtilen diğer ilginç detaylar arasında, “Piyasada tanınan, bilinen bir araçtır. Tüm ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. İstediğiniz ustaya gösterebilirsiniz, zaten Gelibolu Küçük Sanayi Sitesi esnafı arabayı yakından tanır. Yedek anahtarını bulamadık, eski başkana sormak lazım. 25.000 TL tramer kaydı var. Sol çamurluk değişen. Araç başında pazarlık yapılır. Takas yalnızca halka hizmet edecek Mobil İkram Araçları ile yapılır” gibi ifadeler bulunuyor. Bu durum, yeni başkanın şeffaflık ve halka yakınlık anlayışını yansıtıyor gibi görünüyor.

S 0A9506B979E757Acf481Ab4De8720F23B500Eadd

Kaynak: HABER MERKEZİ