Polis olan Anjelik Calvin herkesi şaşırttı. Florida’daki Everglades University’nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitiren 29 yaşındaki Anjelik, bir şirkette genel müdür olmak yerine kariyerinde farklı bir yol çizmişti. Florida’daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamlamış ve silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun olmuştu. Ahu Tuğba’nın son paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. Ahu Tuğba’nın takipçileri kızı Anjelik Calvin’in babasının kopyası olduğunu ifade etti. 

0X0 1642566696194

Usta oyuncu Ahu Tuğba zaman zaman sosyal medyada eski hallerini paylaşıyor. Yeşilçam’ın güzel oyuncusu Ahu Tuğba, sosyal medya hesabından kızı Anjelik Calvin’in fotoğrafını paylaştı. Calvin’in son halini görenler, “Güzelliği annesinden miras” yorumları yapıldı. 

Anjelik Calvin: Polis Olarak Farklı Bir Yol Çizdi 

Florida’daki Everglades University’nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitiren Anjelik Calvin, bir şirkette genel müdür olmak yerine kariyerinde farklı bir yol çizdi. Florida’daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamlamış ve silah, yakın dövüş ve ilk yardım gibi eğitimler alarak polis akademisinden mezun olmuştu. 

0X0 1642566698594

Ahu Tuğba’nın Paylaşımları 

Özel S.W.A.T. polisi olan Calvin’i annesi geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından paylaşmıştı. Ahu Tuğba paylaşımına “Vampirella saçını seviyor. Benim kızım tatlı bir tavşan. Kendi saçını boyamış… Ah çok çabuk büyüyorlar… Kızım Anjelique…” notunu düşmüştü. Ahu Tuğba’nın paylaşımına “Maşallah babasının kopyası” şeklinde yorumlar yağdı. 

Anjelik Calvin’in Otomobilini çöpe attı 

Ahu Tuğba’nın son paylaşımı ilgi odağı oldu. Ahu Tuğba, son paylaşımına “Benim canım güzel bebeğim, güzel kızım. Babanı hiç aratmıyorsun. Maşallah, aynı Baban gibisin” notunu ekledi. Takipçilerin “Babasının kızı” yorumları yağdı. ABD’nin Miami kentinde kızı Anjelik ile yaşayan Ahu Tuğba, sık sık arıza yapan kızı Anjelik’in otomobilini çöpe atmıştı. Ahu Tuğba, o anları “Buradaki tamirci adı altında hiçbir şeyden anlamayan insanlar bana kızımın arabasını çöpe attırdı en sonunda” notuyla paylaşmıştı. Çöpe atılan otomobile üzülen Tuğba’nın takipçileri “Atmasaydın, ihtiyacı olana verseydin”, “Kimse yapamadı mı?”, “Arabayı kurtaran olur, atmayın” yorumlarında bulunmuştu. 

0X0 Yesilcam Yildizi Ahu Tugbanin Kizi Anjelik Calvin Guzelligiyle Mest Etti Sosyal Medyada Gundem Oldu Annesinin 1672141662424

Amerika’da Sağlık Sistemi 

Ahu Tuğba, uzun süredir hayatını Amerika Miami’de sürdürüyor. Koronavirüs salgınının vurduğu Amerika’da yaşadıklarını Magazinsortie.com’a anlattı. Amerika’daki sağlık sisteminin çok kötü olduğunu söyleyen Tuğba, sözlerine şöyle devam etti: “Amerika’da parası olmayan sokakta ölüyor, sonra da yakıyorlar. Yandaki komşu hastaneye gitti arabasıyla, üç gün bekletip sonra da ayakta bakmışlar. Hastanede kalmadığı halde 17 bin dolar ücret ödemiş. Burada sigortan yoksa yandın! Bir hastalık halinde ambulans çağıracaksın. Ambulans seni almaya gelirken, polis arabası ve itfaiye arabası da geliyor, o zaman bakıyorlar. Hastanelerde şu an parası ve sigortası olanlara bile zor bakılıyor. Sokakta yatan evsizler çok fazla. Sistem burada böyle.” 

Amerika’da Yaşanan Güvenlik Endişeleri 

Tuğba, özellikle Florida ve New York’ta çok kötü günler yaşandığını belirterek, “Burada herkes yağmalamaya karşı tahta ile camları kapatıyor. Herkes silahlanıyor. Vali ‘Artık böyle bir New York olmayacak’ dedi. Mahvolduk” diye konuştu. 

0X0 1642566709411

AHU TUĞBA KİMDİR? 

Ahu Tuğba, 3 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul’da doğdu. Varlıklı bir ailenin tek çocuğuydu. Ortaokul yıllarında sinema dünyasına adım attı ve hayatını bu alanda sürdürdü. Lise eğitimini Amerikan Kız Koleji’nde tamamladı. Kanada’da Concordia Üniversitesi’nde İngilizce Dili bölümüne devam etti, ancak yarıda bıraktı. 

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

Ahu Tuğba, genellikle uyuşturucu bağımlısı gibi karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda Erkekçe dergisine pozlar vermiş ve gazino sanatçısı olarak çeşitli gösterilerde bulunmuştur. 

Toplamda beş evlilik yapmış olan Ahu Tuğba, ilk evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile gerçekleştirdi. 1991 yılında ise Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile evlendi ve bu evlilikten Ahu adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. 

0X0 1642566704059

Son olarak 2004 yılında yayınlanan “Ünlüler Çiftliği” yarışma programına katılan Ahu Tuğba, Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından biridir. 

Kaynak: HABER MERKEZİ