Son üç aydır yetişkin film sektöründeki isimlerin gizemli şekilde ölü bulunması akıllara yıllar önce yatağında ölü bulunan Yurizan Beltran’ı getirdi.

Beltran'ın ölümüyle ilgili olarak, onun Twitter hesabından ölmeden önce paylaştığı şifreli bir mesaj dikkat çekti.

Evli bir kadınım... Başkasının sevgilisiymiş gibi rol yapamam... Oyunculuğu bırakıyorum... Evli bir kadınım... Başkasının sevgilisiymiş gibi rol yapamam... Oyunculuğu bırakıyorum...

Beltran, "Bye Felicia" ifadesini paylaşarak izleyicilerine gizemli bir mesaj bıraktı.

Yurizan Beltran, kariyerinde Kourtney Kardashian'ı canlandırdığı rolle tanınıyordu ve 200'den fazla filmde rol aldı. Ancak trajik ölümü, sektörde büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Oyuncunun cesedi, ev sahibi tarafından Bellflower'daki dairesinde bulundu ve yakın arkadaşları tarafından da büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Başbakanı pişirip böyle yemişler! Başbakanı pişirip böyle yemişler!

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Sektörde tanınan diğer isimler, Beltran'ın ölümüne duydukları üzüntüyü sosyal medya üzerinden dile getirdiler.

Ancak Beltran'ın ölümü, aynı dönemde sektörde yaşanan diğer ölümlerle birlikte, çalışanların yardım ve destek sistemlerini gözden geçirmelerine neden oldu.

Demet Evgar'dan Kate Middleton haberlerine protesto: Çocukların İsrail tarafından bombalandığını biliyorum... Demet Evgar'dan Kate Middleton haberlerine protesto: Çocukların İsrail tarafından bombalandığını biliyorum...

Beltran'ın son paylaştığı "Bye Felicia" mesajı, 1995 yapımı Friday filminden alıntıydı.

Bu ifadeyi kullanan filmin senaristi ve oyuncusu Ice Cube, ifadenin "canımı sıkma ve git" anlamına geldiğini belirtiyor.

Güzellere uzman tespiti: İşte altın orana göre en güzel 10 kadın! Birinciyi tahmin bile edemezsiniz! Güzellere uzman tespiti: İşte altın orana göre en güzel 10 kadın! Birinciyi tahmin bile edemezsiniz!

Bu mesajın yanı sıra, Beltran'ın daha önce attığı başka bir Twitter mesajı da dikkat çekiciydi. Zira Beltran, Temmuz ayında, "Umarım ölümüm geç gelir, aşkla ve biraz sarhoş olarak" şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

Şef Recep İncecik’ten Tuzda Tavuk Dolması ile Şam Fıstığı Hoşafı ve Nar Hoşafı tarifi Şef Recep İncecik’ten Tuzda Tavuk Dolması ile Şam Fıstığı Hoşafı ve Nar Hoşafı tarifi

Kaynak: HABER MERKEZİ