Ülke genelinde sıcaklık mevsim normalleri civarında seyrediyor. Hava sıcaklıkları rahatça tahmin edilebiliyor.

Cumartesi: Gök gürültülü sağanak

Cumartesi günü için sadece Batı Akdeniz ile Muğla ve Denizli çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise yağış beklenmiyor.

Pazar: Yoğun yağış bekleniyor

Pazar günü, güney ve doğu bölgelerinde yağış geçişleri daha belirgin olacak. Akdeniz bölgesinin tamamı, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Özellikle Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun batısında yoğun yağışlar beklenebilir.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Üç büyük şehirde hava durumu

Ankara, İstanbul ve İzmir'de hafta sonunda yağış beklenmiyor. Hava, az bulutlu ve açık olacak. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek. Ankara'da en yüksek sıcaklık 22-23 derece, İstanbul'da 24-25 derece, İzmir'de ise 26-27 derece civarında olacak.

Yani, hafta sonu için hava durumu Türkiye genelinde farklılık gösterecek. Gök gürültülü sağanaklarla birlikte yağışlı bir Pazar günü bizi bekliyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)