Olay, saat 15.00 sıralarında 58. Bulvar Caddesi üzerinde meydana geldi. Saatçilik yapan Yunus Emre G., yan dükkanda gümüşçülük yapan Engin K. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgayı Ayırmaya Çalışan Kuruyemişçi Yaralandı

Komşularının kavga ettiğini gören kuruyemişçi Salih U., kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada Yunus Emre G., kurusıkıdan dönüştürülmüş tabancayla Salih U.'ya ateş açtı. Kurusıkıdan dönüştürülmüş tabancadan çıkan mermi bacağına isabet eden Salih U. yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'ne katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'ne katılacak

Şüpheli Gözaltına Alındı, Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Yunus Emre G.'yi olay yerinde gözaltına aldı. Yaralı Salih U. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Silahlı Kavga Anı Güvenlik Kameralarında

Silahlı kavga anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Yunus Emre G.'nin Salih U.'ya ateş ettiği ve Salih U.'nun yere düştüğü görülüyor.

Kaynak: İHA