AK Parti İl Başkanı Er’den Belediye Anonsuna Tepki

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Gönen ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşurken, belediye hoparlöründen yapılan anonslarla engellenmek istendi. Er, “Sesimizi kesemezsin, başaramazsın” diye bağırdı. Partililer, Er’in bu çıkışını alkışladı.

TFF yabancı oyuncu kuralını değiştirdi TFF yabancı oyuncu kuralını değiştirdi

Gönen’de SKM Açılışı Yapıldı

AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve parti yönetimi, 23 Şubat’ta Gönen ilçesine gitti. Burada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kaya’ya destek vermek ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yapmak için bir toplantı düzenledi.

Belediye Hoparlörleri Konuşmayı Bastırdı

Toplantıda, İl Başkanı Furkan Cem Er, kürsüye çıkarak konuşma yapmaya başladı. Ancak, bu sırada Gönen Belediyesi hoparlörlerinden anonslar duyulmaya başlandı. Anons sesi, Er’in konuşmasını bastırmaya çalıştı. Er, konuşmasına ara vererek, hoparlörlere doğru dönüp, Gönen Belediye Başkanı CHP’li Osman Kesmen’e tepki gösterdi. Er, “Osman Kesmen ne kadar, bütün mahalleleri de sesle doldursan; bizim sesimizi kesemezsin, başaramazsın” diye bağırdı.

Partililer Er’i Alkışladı

Er’in bu sözleri, toplantıya katılan protokol üyeleri ve partililer tarafından alkışlandı. Er, anonsların kesilmesinin ardından konuşmasına devam etti. Er, Gönen’e ve Isparta’ya yapacakları projelerden bahsetti. Er, AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu ve seçimleri kazanacaklarını söyledi. Er, partililerden destek isteyerek, konuşmasını tamamladı.

Kaynak: DHA