120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Alanya'da bir sitenin Genel Kurul toplantısında, yerleşik Ruslar arasında Türk bayrağına dair gergin bir olaylar yaşandı. İddialara göre, bir Rus kadın, Cumhuriyet'in 100. Yılı için asılan bayrakları kastederek "Tepemizde bayrak sallandırıyorsunuz" şeklinde sözler sarf etti.

Bu olay, bölgedeki halk ve yerleşik Ruslar arasında tansiyonu yükseltti.

Burası Türkiye gerizekalı!

Yenialanya.com'un haberine göre: Alanya'nın Oba Mahallesi'nde bulunan bir sitede düzenlenen Genel Kurul toplantısında, Türk bayrağının asılmasına dair bir tartışma yaşandı. Toplantıda, site yönetimi tarafından Türk bayraklarının Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları kapsamında asıldı.

Ancak toplantı sırasında, yerleşik Ruslardan bir kadının bayraklar hakkında sarf ettiği sözler dikkat çekti. İddialara göre kadın, Türk bayraklarını işaret ederek, "Tepemizde bayrak sallandırıyorsunuz" şeklinde konuştu. Bu ifade, toplantıya katılan diğer yerleşik Ruslar arasında tepkilere neden oldu.

Görüntülerde bir vatandaşın 'Burası Türkiye gerizekalı'  diyerek ortaya koyduğu sert tepki duyuldu.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)