Tarık Tarcan, şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmişti. Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat süren Tarcan, Bozburun ve Antalya arası mekik dokuyor.

T25 Bir Donemin Jonuydu Tarik 129

Yeşilçam’ın Hüdaverdi’si şimdi 57 yaşında! Önder Tekin yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam’ın Hüdaverdi’si şimdi 57 yaşında! Önder Tekin yıllar sonra ortaya çıktı!

780X411 Tarik Tarcana Vertigo Teshisi 1537300969490

Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak değişimiyle dudak uçuklattı! Estetik tutkunu Tuğçe Özbudak’ı artık tanımak imkansız! Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak değişimiyle dudak uçuklattı! Estetik tutkunu Tuğçe Özbudak’ı artık tanımak imkansız!

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Tarik Tarcan 2

Ünlü şarkıcı Taylor Swift üç ülkeyi birbirine böyle düşürdü! Savaşın eşiğinden bakın nasıl dönüldü? Ünlü şarkıcı Taylor Swift üç ülkeyi birbirine böyle düşürdü! Savaşın eşiğinden bakın nasıl dönüldü?

Tarik Tarcan 3

Savaşın bittiğini 30 yıl sonra kabullenerek teslim olan askerin hikayesi duygulandırdı! Savaşın bittiğini 30 yıl sonra kabullenerek teslim olan askerin hikayesi duygulandırdı!

Çarkıfelek yarışmasıyla gönüllere taht kuran Tarık Tarcan, şöhretin zirvesinde sırra kadem basmıştı. Ardına bile bakmadan İstanbul'u terk eden ünlü oyuncu ve manken Tarık Tarcan daha önce erken ayrılığı için "Hiçbir zaman ünlü olmaya uyum sağlayamadım" demişti.

Tarık Tarcan İstanbul'u Terk Etti! Köy Hayatını Tercih Eden Oyuncunun Son Hali Resim 9 Google Chrome 4.01.2024 20 02 14

Yeşilçam’ın Hüdaverdi’si şimdi 57 yaşında! Önder Tekin yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam’ın Hüdaverdi’si şimdi 57 yaşında! Önder Tekin yıllar sonra ortaya çıktı!

İŞTE 66 YAŞINDAKİ TARIK TARCAN'IN SON HALİ:

Tarık Tarcan İstanbul'u Terk Etti! Köy Hayatını Tercih Eden Oyuncunun Son Hali Resim 4 Google Chrome 4.01.2024 19 47 53

İlber Ortaylı'dan Atatürk'ün ölüm sebebi iddiası! İlber Ortaylı'dan Atatürk'ün ölüm sebebi iddiası!

Tarık

Dünyanın en eski fosil ormanı bulundu: Taşlaşmış orman tam tamına 390 milyon yaşında! Dünyanın en eski fosil ormanı bulundu: Taşlaşmış orman tam tamına 390 milyon yaşında!

Tarik Tarcan Kimdir 3 405X405

Diva’yı görenler inanamadı! Bülent Ersoy’un sıfır makyaj hali sosyal medyaya damga vurdu! Diva’yı görenler inanamadı! Bülent Ersoy’un sıfır makyaj hali sosyal medyaya damga vurdu!

Tarık Tarcan İstanbul'u Terk Etti! Köy Hayatını Tercih Eden Oyuncunun Son Hali Resim 8 Google Chrome 4.01.2024 19 59 13

Dünya onları başka isimlerle tanıyor… İşte gerçek adını kullanmayan 10 ünlü isim! Dünya onları başka isimlerle tanıyor… İşte gerçek adını kullanmayan 10 ünlü isim!

Kaynak: HABER MERKEZİ