Eski sevgiliye onlarca yemek siparişi-İzle Eski sevgiliye onlarca yemek siparişi-İzle

Edirne’de Apartman Yangını

Edirne’nin Mithat Paşa Mahallesi’nde bir apartmanın birinci katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında binada mahsur kalan hamile bir kadın ile bir vatandaş, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yangın İhbarı

Arif Paşa Caddesi’ndeki bir apartmanın birinci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Kurtarma Operasyonu

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Binanın üst katlarında yoğun duman nedeniyle mahsur kalan biri hamile 2 kişi, merdivenli araç yardımıyla kurtarıldı. Dumandan etkilenen hamile kadın, sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Yangın Söndürüldü

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın nedeniyle apartmanda hasar meydana geldi. Ev sahibi Yağmur Ballı, yangın esnasında evde çocuklarının bulunduğunu ve evde hasar oluştuğunu söyledi. Apartman sakinlerinden Selami Halaç ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldığını ifade etti.

Kaynak: AA