Türkiye'nin ekonomik zorluklarla başa çıktığı bu dönemde, emeklilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir destek paketi hazırlandı.

Bu paket, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak emeklilere bin TL destek sunacak. Ayrıca, emekli olmayan ve 65 yaş üstü yaşlılık aylığı alan kişiler de bu ikramiyeden faydalanabilecek.

Kriterlere Uygun Emekliler İçin

Kamusen'in haberine göre: Bu özel destekten yararlanacak kişiler belli kriterlere uymalıdır. Özellikle maaşı 8 bin TL'nin altında olan emekliler bu yardımdan faydalanabilecekler.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Bu destek, ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilere ve 65 yaş üstü aylık alanlara önemli bir maddi destek sağlayacak.

Her Ay Düzenli Olarak Yatırılacak

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu yardımların her ay düzenli bir şekilde yapılmasını hedeflediklerini belirtti. Başkan Tarhan, "Emeklilerimizi düşünmek zorundayız. Bu yardım, özellikle ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilerimiz ve 65 yaş üstü aylık alanlar için bir can suyu olacaktır. Önümüzdeki hedefimiz, bu yardımın her ay emeklilerimize ödenmesi yönünde olacaktır." dedi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)