Olay, saat 17.00 civarında İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi Ahmet Ziya Sokak’taki 3 katlı bir binanın 2’nci katındaki dairede gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Recep A. ile eniştesi Hüseyin Yaşar arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Recep A., yanında bulunan tabancayla Hüseyin Yaşar’a ateş açtı.

Hüseyin Yaşar, vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılırken Recep A. olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Hüseyin Yaşar’a olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye götürdüler ancak Yaşar, hastanede hayatını kaybetti.

Polis ekipleri ise kaçan Recep A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Kısa süre sonra Recep A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (DHA)

Editör: Zümrüt Çalış