Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı! Gizlice girdiği evde 1 yıl boyunca ev sahibine görünmeden böyle yaşadı!

Olay, dün akşam saatlerinde Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde bulunan bir markette yaşandı. Market içinde alkol aldığı ileri sürülen Yusuf Ceyhun Türkgenç, market çalışanlarıyla sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya girdi. Türkgenç, ‘Sen bekle ben geliyorum’ diyerek tehdit ettikten sonra marketten çıkarak uzaklaştı.

Bir süre sonra elinde bıçakla geri gelen Türkgenç, tartıştığı kişiye doğru yürüdü. Bu sırada markette çalışan Aydın Karay, araya girerek olayı yatıştırmaya çalıştı. Ancak Türkgenç, Karay’ın üzerine saldırarak onu karnından ve bacağından bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan Karay, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi. Karay, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri ise olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı incelemede, şüphelinin olaydan sonra araç değiştirdiği, Anadolu yakasına geçtiği ve daha sonra Avrupa yakasına geri döndüğü tespit edildi. Polis ekipleri, şüphelinin geçebileceği güzergahlarda önlem aldı.

Ekipler, Türkgenç’i Kavaklı Mahallesi Orhangazi caddesi üzerinde durdurarak gözaltına aldı. Emniyete götürülen Türkgenç’in işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Türkgenç, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DHA)

Editör: Zümrüt Çalış