Trabzonspor-Kayserispor maçının sonunda Aspor TV’de dikkat çeken eleştiriler yapan ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Uğurcan Çakır'a ağır ithamlarda bulundu.

İranlı Bakan İHA’larla dalga geçerek çocuk oyuncağı dedi! İranlı Bakan İHA’larla dalga geçerek çocuk oyuncağı dedi!

Toroğlu, Uğurcan Çakır'ın maç sırasında hatalı pozisyonu hakkında “Orada emek veren bütün arkadaşlarına ihanet ediyorsun.” dedi.

Turistlerin umurunda dahi olmadı! Turistlerin umurunda dahi olmadı!

"BÜYÜK KALECİ OLMAZSIN"

Uğurcan Çakır maçın 87' dakikasında yapmaya çalıştığı çalım sonucu Bourabia'ya topu kaptırmış ve rakip ekip golü atan taraf olmuştu.

Havada taklalar attı: Kaza anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı!... Havada taklalar attı: Kaza anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı!...

Uğurcan Çakır’ın hatasını sert ifadelerle eleştiren Toroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Uğurcan her zaman yaptığı gibi futbol ukalalığını futbol şımarıklığı... Böyle büyük kaleci olmazsın. Büyük kaleci böyle hatalar yapmayacak. Bu büyük kalecinin yapacağı bir hata değil. Kusura bakmayın. Bu futbol ukalalığı. Orada emek veren bütün arkadaşlarına ihanet ediyorsun. Gol yiyebilirsin. Bacak arası gol yersin hepsine varım. Ama bunu yapamazsın. Bunu yapmaya hakkın yok.”

2024 yılının en etkili 100 insanı belli oldu! 2024 yılının en etkili 100 insanı belli oldu!

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

Muhabir: NURCAN GÖKÇE